Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen Bij de gemeente zijn de volgende bouwaanvragen/meldingen binnengekomen:

· Kunstwerk 'het waterrad' te Poelgeest - aan de spoordijk Leiden - Amsterdam, ter hoogte van de waterloop de Holle Mare.

Het college van Burgemeester en Wethouders is van plan om met toepassing van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor het bovenstaande bouwplan. Op basis van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bestaat de mogelijkheid voor belanghebbenden om gedurende de de periode van 22-02-2001 t/m 21-03-2001 zienswijzen in te dienen.

Ingekomen aanvraag sloopvergunning
· Van Wijckersloothplein 1 - ten behoeve van renovatie
Verleende bouwvergunning/geaccepteerde meldingen
· Floris Versterlaan 14 - vergroten woning
· Louise de Colignylaan 2 - verbreden erker en uitbouw achter
· Jacob van Maerlantlaan 15 - vergroten woning
· De Kempenaerstraat 30 - veranderen voorgevel
Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen liggen van 22-02-2001 t/m 21-03-2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761. Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie