Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Multi-terabyte datawarehouse op Windows NT

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Multi-terabyte datawarehouse op Windows NT

Maarssen, 28 februari - De leverancier van infrastructuren voor e-commerce comScore Networks heeft een datawarehouse van twee terabyte operationeel op Windows NT. Daarin worden gegevens over het surf- en on-line koopgedrag van miljoenen internetgebruikers
-met hun toestemming- anoniem opgeslagen. De gegevens in dit Customer Knowledge Platform zijn vervolgens vanuit de meest uiteenlopende invalshoeken toegankelijk.

Het Customer Knowledge Platform is gebaseerd op Sybase Adaptive Server IQ Multiplex for NT. Uit de implementatie blijkt dat deze datawarehousetechnologie het goedkope NT-platform óók geschikt maakt voor toepassingen met omvangrijke, multi-terabyte databases. De flexibiliteit ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie