Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 1-03-2001
Persberichten district Sittard
Donderdag, 1 maart 2001

District Sittard

Sittard; ingebroken
Vanmorgenvroeg, omstreeks 05.45 uur werd een inbraak ontdekt in een bedrijf/kantoor aan de Swentiboldstraat in Sittard. Inbrekers zijn via de achterzijde middels vernieling van een raam het kantoor binnengedrongen en hebben een computer gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan.

Elsloo; straatroof
Een 41-jarige vrouw uit Elsloo heeft bij de politie aangifte gedaan van een beroving. Het slachtoffer werd afgelopen dinsdag op woensdagnacht omstreeks 00.30 uur op de Burg. Van Mulkenstraat in Elsloo plotseling door iemand vanachter vastgepakt. De onbekende straatrover, die verkleed was als een clown greep vervolgens haar tas,haalde uit en sloeg het slachtoffer in haar gezicht. De straatrover rende met de tas, met daarin een geldbedrag van ongeveer vijfenzeventig gulden er vandoor.

Born; ingebroken
Bewoners van een woning aan de Burgemeester Onlandstraat en aan de Heer Ottostraat in Born ontdekten afgelopen woensdagavond dat was ingebroken in de stal/schuur bij de woningen. Gestolen werden electrisch gereedschap (boor-, frees/schaaf- en zaagmachines) en uit een van beide stallen ook nog een wandelwagen/buggy. Bij de politie werd aangifte gedaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie