Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitale marktplaats www.ondernemendcal.nl van start

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Digitale marktplaats www.ondernemendcal.nl op 1 maart van start gegaan

Heiloo, 28 februari 2001 - Op 1 maart is het Internet portaal www.ondernemendcal.nl officieel in gebruik genomen. De website is opgezet om de vindbaarheid van alle ondernemers en winkeliers in Castricum, Akersloot en Limmen op het Internet te vergroten. Al voor de start hebben 9 ondernemers op de website een pagina laten bouwen die basisgegevens bevat over hun bedrijf. Niet alleen het adres en telefoonnummer, maar ook productinformatie, contactpersonen, openingstijden en een routebeschrijving zijn hier te vinden. Voor hen die nog niet actief zijn op het wereldwijde web is het een laagdrempelige mogelijkheid kennis en ervaring op te doen. Voor bedrijven die al een eigen site hebben, is het de ideale manier om op deze site meer bezoekers op te mogen ontvangen.

De informatiepagina kan eenvoudig worden aangevuld met extra modules voor nog meer informatie en afbeeldingen over producten en diensten. Op de website wordt ook ruimte gereserveerd voor personeelsadvertenties. Hiermee wordt ingespeeld op de behoefte van de bedrijven. Het is voor hen tegenwoordig zeer moeilijk aan nieuw personeel te komen.

Net als op de "echte" markt vindt men op de site ook aanbiedingen van ondernemers. Er zijn aanbiedingen gericht op de consumenten. Op een afgeschermd gedeelte van de site, dat alleen voor leden toegankelijk is, vindt men de speciale "business-to-business"-aanbiedingen. Nog voor het in gebruik nemen van de site, hebben een aantal ondernemers al aanbiedingen en vacatures aangeboden. Bedrijven die zich bij dit initiatief willen aansluiten, kunnen contact opnemen met Robin Nathalia van Steenbok internet services bv, tel. 072-5321986.

Steenbok internet services bv is zeer tevreden met het behaalde resultaat. Ze gaat de komende maanden verder met het werven van nieuwe leden en het uitbreiden van de site met onder andere een verenigings-pagina en een politieke pagina. Steenbok internet services bv zal het concept op korte termijn ook opzetten in Bergen, Egmond en Schoorl. Verder zal het bedrijf voor de leden een cursus opzetten over het zoeken en vinden op het Internet.

Steenbok internet services bv in Heiloo levert diensten op het gebied van websitebouw, -beheer en -onderhoud. Steenbok internet services bv streeft naar optimale kwaliteit in een goede en duurzame relatie met de klant, waarbij het samen met de klant komt tot een pragmatische aanpak van de websiteproblematiek.

Voor meer informatie:

Robin Nathalia

E-business consultant

Steenbok internet services bv

De Oude Werf 15

1851 PW Heiloo

Tel. 072 - 5321986

E-mail: (r.nathalia@steenbok.com)
Website : www.ondernemendheiloo.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie