Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Berichtgeving ANP over kwartaalbericht KSI onjuist

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV

Berichtgeving ANP onjuist
Verkeerde berichtgeving ANP naar aanleiding van vierde kwartaalbericht KSI InternationalVerkeerde conclusie getrokken
Het ANP heeft naar aanleiding van het persbericht dat KSI International N.V. op 28 februari jl. heeft uitgegeven een verkeerde conclusie over het resultaat van KSI over het jaar 2000 getrokken. Het onjuiste bericht van het ANP is door een aantal dagbladen overgenomen. In haar perbericht van 28 februari jl. meldt KSI dat het resultaat over 2000 in lijn ligt met de eerder gepubliceerde verwachtingen. Hiermee verwijst KSI naar haar derde kwartaalbericht dat op 11 november 2000 is gepubliceerd. In dit bericht stond de volgende mededeling:

Citaat uit persbericht d.d. 11 november 2000: "De eenmalige kosten van de herstructurering worden geraamd op ruim NLG 1 miljoen. Over geheel 2000 wordt een nettoverlies verwacht van NLG 3 tot 4 miljoen. In dit verlies zijn de kosten voor de herstructurering meegenomen."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie