Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mercury Interactive Oracle Gecertificeerd Solutionpartner

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

t.a.v. de redactie Maarssen, 1 maart 2001

Mercury Interactive wordt Oracle Gecertificeerd Solutionpartner

Gebruikers kunnen functionaliteit controleren, systeemprestaties voorspellen en de schaalbaarheid van de E-Business Suite testen met webprestatiebeheer-oplossingen van Mercury Interactive

Mercury Interactive Corporation (Nasdaq: MERQ), wereldwijd marktleider in oplossingen voor webprestatiebeheer, is gecertificeerd solutionpartner van Oracle® geworden in het Oracle Partner Program (OPP). Mercury Interactive gaat gebruik maken van de Oracle E-Business Suite om naadloos geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Via het Oracle Partner Program krijgt Mercury Interactive technische support en toegang tot geavanceerde en krachtige software. Dankzij OPP kunnen gezamenlijke klanten van Mercury Interactive en Oracle de prestatie en de betrouw-baarheid van de Oracle E-Business Suite ervaren. Daarnaast voert Oracle interne tests en benchmarks uit voor de Oracle E-Business Suite met behulp van Mercury Interactives LoadRunner®, de loadtestoplossing die in de markt als standaard geldt, WinRunner®, de gerenommeerde functionele testoplossing en TestDirector®, de meest uitgebreide oplossing voor testbeheer via het web.

Als gecertificeerd solutionpartner voorziet Mercury Interactive de Oracle klanten van een end-to-end testoplossing die naadloos is geïntegreerd met de Oracle E-Business Suite. Oracle-klanten kunnen de oplossingen van Mercury Interactive gebruiken voor het testen van de functionaliteit en schaalbaarheid van hun e-businesstoepassingen binnen de context van hun eigen infrastructuur. Dankzij dit soort testen kunnen Oracle klanten erop vertrouwen dat hun bedrijfskritische e-business-systemen tijdens de implementatie van de Oracle E-Business Suite op verantwoorde wijze kunnen blijven doordraaien .
De Oracle E-Business Suite biedt kant-en-klare geïntegreerde e-businesstoepassingen voor een bedrijf, haar afnemers, partners en leveranciers. Alsdus wordt de gehele e-business geautomatiseerd: van verkoop en marketing via het web tot voorraadketenbeheer en inkoop via internet.

Over het Oracle Partner Program
Het Oracle Partner Program is een wereldwijd bedrijfsnetwerk van meer dan 12.000 bedrijven die innovatieve e-businessoplossingen leveren op basis van software van Oracle. Door toegang te bieden tot Oracles producten, scholing, technische diensten, marketing en verkoop-ondersteuning, voorziet het Oracle Partner Program partners van de noodzakelijk middelen voor succesvolle deelname aan de interneteconomie. Partners van Oracle kunnen hun klanten technisch geavanceerde oplossingen bieden dankzij Oracles prominente positie als leverancier van e-business-oplossingen. Partners die aantonen dat zij over superieure productkennis, technische expertise beschikken en de intentie hebben om zaken te doen met Oracle komen in aanmerking voor het niveau Oracle Certified Solution Partner. Deze partners ontvangen van Oracle diensten, ondersteuning, training en certificering op een hoger niveau. Aanvullende informatie is beschikbaar via partner.oracle.com

Over LoadRunner, WinRunner en TestDirector
Mercury Interactives LoadRunner is een loadtesttool dat het gedrag en de prestatie van systemen voorspelt. Het doorloopt een complete webinfrastructuur door het verkeer van miljoenen echte gebruikers na te bootsen. Al deze gebruikers voeren echte transacties uit met de toepassingen terwijl LoadRunner respons-tijden meet, evenals vertragingen binnen het netwerk en de prestatie van server en toepassingen. Dankzij geïntegreerd real time monitoren kunnen organisaties testcycli minimaliseren, prestaties en inzet verhogen.
WinRunner, een geïntegreerde, functionele testtool, signaleert, controleert en herhaalt gebruikers-interacties automatisch om storingen op te sporen en te zorgen dat bedrijfs-processen met meerdere applicaties en databases, naadloos met elkaar samenwerken en betrouwbaar blijven. Mercury Interactives op het web gebaseerde testbeheeroplossing TestDirector, coördineert de testprocedures voor een complete organisatie. Zo versnelt TestDirector de testprocessen en wordt de time-to-market verkleind. Het testbeheer wordt geconsolideerd en beheerd in een enkele testtool, waarin het complete testproces wordt georganiseerd en uitgevoerd en fouten worden opgespoord.

Over Mercury Interactive
Mercury Interactive is marktleider in oplossingen voor webprestatiebeheer, waarmee e-commerce-bedrijven hun klanten optimale gebruiksvriendelijkheid kunnen bieden. Mercury Interactive biedt oplossingen waarmee bedrijven de prestaties van hun webtoepassingen, de schaalbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid tot competitief speerpunt kunnen maken. De producten voor prestatiebeheer en de hostingdiensten van het Mercury Interactive zijn open en geïntegreerd, zodat bedrijfskritische webtoepassingen optimaal kunnen worden getest en bewaakt. Meer dan 10.000 b2b- en b2c-bedrijven, isp's , aps's, systeemintegratoren, consultants en andere cliënten gebruiken de oplossingen van Mercury Interactive. Naast de hoofdvestiging in Sunnyvale, Californië heeft Mercury Interactive wereldwijd nog veertig andere vestigingen. De Nederlandse vestiging te Maarssen is telefonisch bereikbaar via 030- 241.70.90 en online via www.mercuryinteractive.com

Voor nadere informatie:
Mercury Interactive, Jack van Pamelen, tel.: 030-241.70.90, email:
Effect adviesgroep, Tjarko Rookmaker, tel. 023-547 07 97; email:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie