Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentebericht Hoogeveen: landbouwtentoonstelling Pesse

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen9 februari 2001

Pesse op pad voor Middenveld

Pop Pesse, de Pioniers en de Plattelandsvrouwen gaan de komende weken aan de slag voor de landbouwtentoonstelling Het Middenveld. De jaarlijkse tentoonstelling zal dit jaar van 11 tot en met 14 juli plaatsvinden aan de Oostering bij manege Smit in Pesse.

Vertegenwoordigers van de Pesser gemeenschap, het Middenveldbestuur en de gemeente Hoogeveen kwamen donderdagavond voor de tweede maal bijeen in De Wenning in Pesse. Onderwerp van gesprek was de nevenactiviteiten tijdens de tentoonstelling. Er kwamen veel ideeën op tafel, waaronder een boerderijentocht, ballonnenwedstrijd, korenavond, popconcert en natuurlijk de jaarlijkse spelencompetitie voor de Middenveldbokaal.

De Pioniers, Pop Pesse en de Plattelandsvrouwen gaan de komende weken enthousiast op stap om de mogelijkheden te bespreken met andere organisaties in Pesse. Op 1 maart komen ze opnieuw bijeen met het Middenveldbestuur en de gemeente om een definitief programma te maken.

De vertegenwoordigers van het Middenveldbestuur, de heren 't Hooft en Bartelds, gaan kort na de tentoonstelling met de organisatoren in Pesse evalueren. Als de ervaringen met de tentoonstelling in Pesse positief zijn, dan is het bestuur bereid nu reeds uit te spreken dat de tentoonstelling - ijs en weder dienende - over vijf jaar opnieuw naar Pesse komt.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie