Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord: Drie winkeldieven aangehouden

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-03-2001
Mediaberichten 01 maart 2001 (16.30 uur)

VENLO Drie winkeldieven aangehouden

VENLO De politie heeft woensdagmiddag rond 16.00 uur drie 14-jarige meisjes uit Blerick aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Een winkelmedewerker van een zaak aan de Lomstraat schakelde de politie in toen een van de drie een broek gestolen bleek te hebben. Het drietal werd aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Hieruit bleek dat twee van hen in vijf winkels goederen hadden weggenomen en een van hen in zes winkels. De gestolen waar, waarvan de totale waarde nog onbekend is, is in beslag genomen en zal terug worden gegeven aan de desbetreffende winkels. Tegen de meisjes zal proces-verbaal worden opgemaakt.

SWALMEN Bromfietser bekeurd

SWALMEN De politie heeft woensdagmiddag rond 14.45 uur een 14-jarige bromfietser uit Roermond bekeurd. Politieagenten zagen vier jongeren op twee bromfietsen over de Brugstraat rijden en controleerden hen op het Dr. Crasbornplein. De 14-jarige, die een van de bromfietsen bestuurde, had geen helm op en reed op een onverzekerde brommer. Tevens werd ontdekt dat hij nog te jong was om op een bromfiets te mogen rijden.

ROERMOND Heler aangehouden

ROERMOND De politie heeft donderdagmorgen rond 11.00 uur een 33-jarige inwoner van Roermond aangehouden op verdenking van heling. De man werd die morgen door een 52-jarige plaatsgenote gesignaleerd op haar fiets die in september 2000 was gestolen. Ze sprak de man aan waarna ze samen naar het politiebureau zijn gegaan. De 33-jarige verklaarde dat hij de fiets een aantal maanden geleden op straat had gekocht van een onbekende man. Hij deed afstand van de fiets waarna deze werd overgedragen aan de 52-jarige vrouw. Met toepassing van snelrecht kreeg de man een boete van 500 gulden opgelegd.

WEERT Vernielingen opgelost

WEERT De politie heeft donderdagmorgen een onderzoek afgerond dat is ingesteld naar aanleiding van een aantal vernielingen. Hierbij worden een 19-jarige en twee 17-jarige inwoners van Weert aangemerkt als verdachten. De jongens hebben in de nacht van 6 op 7 januari een ruit, een rolluik en een stamroos vernield in de Volierstraat en de Leliestraat. De totale schade bedraagt ongeveer 800 gulden. De zaak zal met toepassing van snelrecht worden afgehandeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie