Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 2-03-2001 2e Persbericht 2 maart 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed
Op de Leenderweg is vrijdagochtend rond 11.30 uur een 42-jarige man uit Geldrop aangehouden. De man bleek een slok te veel op te hebben volgens een ademanalyse die een promillage van 1,40 weergaf. Hij kreeg een rijverbod van zeven uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Schennispleger
Vrijdagmiddag rond 14.40 uur heeft een nog onbekende man schennis gepleegd tegenover twee meisjes van vijftien uit Veldhoven. De meisjes liepen over het fietspad achter de Patrijs. In de buurt van de Korhoen stond de man in de bosjes zich te bevredigen. Hij riep naar de meisjes en kort daarop kwam de man op een brommer de twee achterna gereden. Hij pakte een van de meisjes onzedig vast. De dader was ongeveer 40 jaar oud en had een gezet / dik postuur. Hij was ongeveer 1.80 meter groot, had bruin / grijze haren en droeg een zwarte muts. Hij droeg een donkere driekwart jas en een donkere broek. Hij had een geel met zwarte snorfiets bij zich.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie