Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Parkmanagement van start in Leidsche Rijn

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

PARKMANAGEMENT VAN START IN LEIDSCHE RIJN

Om de kwaliteit van een kantoren- & bedrijvengebied ook op de lange termijn te waarborgen, voorziet Leidsche Rijn Utrecht in verplichte deelname aan parkmanagement. Parkmanagement is een manier van werken waarbij bedrijven en gemeente vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid de openbare ruimte alsook de privé-kavels van de bedrijven inrichten en onderhouden. Hieronder vallen ook voorzieningen zoals terreinbeveiliging, afvalinzameling en -verwerking, vervoersmanagement en bewegwijzering. Parkmanagement wordt als eerste op bedrijventerrein De Wetering-noord ingevoerd. Een gebied van 26 ha uitgeefbaar terrein met circa dertig bedrijven. Vandaag ondertekenen de gemeente Utrecht, de beheerorganisatie Grontmij en het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie