Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 01-03-2001 Persbericht district Aa en Dommel

KOETS GESTOLEN, Boxtel

Woensdag avond is ingebroken in een stal aan de Mezenlaan in Boxtel. De deur van de stal werd opengebroken. Een in de stal staande zogenaamde marathonwagen (soort koetsje) werd gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Liempde

In de nacht van woensdag op donderdag werd een ongeval gemeld op de A2 onder Liempde. Door nog onbekende oorzaak raakte een 56-jarige automobilist uit Eindhoven de macht over het stuur van zijn auto kwijt. Hierdoor reed hij bij de inrit van het langs die weg gelegen benzinestation tegen enkele verkeersborden en een lantaarnpaal. Door deze aanrijding begon de auto te draaien. Hierdoor raakte drie benzinepompen beschadigd. Bij controle bleek, dat de man te veel had gedronken om een auto te mogen besturen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

AANHANGWAGEN GESTOLEN, Den Dungen

In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de Hooidonksestraat in Den Dungen een Hapert AL2000 aanhangwagen gestolen. De waarde van de aanhangwagen is ongeveer fl. 5200,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie