Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sein op groen voor bouw SMC Seinhorst gemeente Hilversum

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Sein op groen voor bouw SMC Seinhorst

Het College van burgemeester en wethouders heeft voor de locatie Jan van der Heijdenstraat/Zenderstraat vrijstelling verleend van het bestemmingsplan `Kamerlingh Onnesweg' ten behoeve van de bouw van een sociaal medisch centrum. De aanvraag alswel de ruimtelijke onderbouwing hebben voor een periode van vier weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ingediend.

Het voormalige PTDSN-terrein, het huidige Seinhorst, herbergde tot het eind van de jaren negentig een verouderd bedrijventerrein. Dit terrein omvatte meerdere bedrijven dat zich rond de Nederlandse Seintoestellenfabriek had gevestigd. Inmiddels is deze bedrijvigheid verdwenen en is het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie