Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herstellingsoord Overbosch mag bouwen in gemeente Hilversum

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Herstellingsoord Overbosch mag bouwen

Het College van burgemeester en wethouders heeft ten behoeve van vervangende nieuwbouw van het herstellingsoord Overbosch, Soestdijkerstraatweg 102, vrijstelling verleend van het bestemmingsplan `Bonairelaan e.o.'. De aanvraag alswel de ruimtelijke onderbouwing hebben voor een periode van vier weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ingediend.

Herstellingsoord Overbosch is bestemd voor patiënten die geen volledige ziekenhuiszorg meer nodig hebben maar waarvan de verzorging in de thuissituatie onvoldoende mogelijk is. Het herstellingsoord biedt ruimte aan 30 patiënten en eveneens circa 30 medewerkers. De huidige bebouwing op het terrein is zodanig verouderd dat het niet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie