Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Viering internationaal jaar van vrijwilligers Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Internationaal jaar van vrijwilligers: geldelijke bijdrage voor activiteiten

Het jaar 2001 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het internationaal jaar van vrijwilligers. Dit om het belang van vrijwilligerswerk in de hele wereld bijzondere aandacht te geven. De gemeente Zoetermeer wil samen met het lokaal comité en Stichting Bovos meedoen aan de viering van het internationaal jaar. Ook verenigingen en organisaties die veel met vrijwilligers werken, worden uitgenodigd om mee te doen door zelf activiteiten op te zetten. Om dit extra te stimuleren kunnen organisaties bij de gemeente vragen om een geldelijke bijdrage in de kosten van activiteiten. Het gaat om activiteiten die passen bij de doelen van het internationaal jaar van vrijwilligers.
Wie meer wil weten over de voorwaarden, kan contact opnemen met Ferd Stoutjesdijk, telefoon 3 468 552, van de afdeling Beleid. Voor ondersteuning bij de voorbereiding van de plannen kan worden gebeld met Saskia Vriens, telefoon 3 466 111, van het Centrum Vrijwilligerswerk van Stichting Bovos.Gemeente Zoetermeer © maart 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie