Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming bijzonder hoogleraar Romeins recht aan UVA

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Prof. mr. C.J.H. JansenProf. mr. C.J.H. Jansen (1961) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Romeins recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam. Het is een nieuwe leerstoel, die ingesteld is vanwege de Amsterdamse Universiteitsvereniging. Corjo Jansen studeerde in 1984 af in Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht (UU). Hij begon daarna zijn loopbaan als wetenschappelijk assistent Inleiding tot de rechtswetenschap aan de UU. In 1987 promoveerde hij aan de UU op het proefschrift 'Natuurrecht of Romeins recht. Een studie over leven en werk van F.A. van der Marck ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie