Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 2-03-2001 Persberichten district Maastricht (H.P. 14.55 uur) Vrijdag 2 maart 2001.

Maastricht, verkeersongeval veroorzaakt onder invloed: Tegen een 62 jarige automobilist uit Maastricht heeft de politie donderdagavond 1 maart 2001 proces-verbaal opgemaakt. Hij veroorzaakte een verkeersongeval en reed daarna weg van de ongevalsplek. In zijn woning werd hij daarna door de politie aangehouden. Een getuige zag donderdagavond omstreeks 20.30 uur een automobilist bij het achteruit rijden op de parkeerplaats van het Mercatorplein te Maastricht een aanrijding met een geparkeerde personenauto veroorzaken. De automobilist stapte uit, keek naar de aangerichte schade en stapte vervolgens in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie