Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

YourNews sluit samenwerkingsverbanden in partnerprogramma

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

YourNews sluit eerste samenwerkingsverbanden binnen partnerprogramma

Rotterdam, 3 maart 2001 YourNews, pan-Europese syndicator van on-line en draadloze digitale content, heeft binnen haar partnerprogramma de eerste samenwerkingsverbanden gesloten. Bright Alley, Cumquat Information Technology , e-office, Gauss Interprise, infolook en Spherion zijn de eerste partners die deelnemen aan het partnerprogramma. Het partnerprogramma creëert duidelijk meerwaarde voor alle partijen. Een partner kan gebruik maken van de content, technologie en diensten van YourNews om de eigen portfolio te complementeren en de klant beter te bedienen. Daarnaast versterkt het samenwerkingsverband het aanbod en de positie van de partner en YourNews.

Bright Alley
Bright Alley zal als partner de back-end faciliteiten voor YourNews verzorgen. Dat komt neer op het registreren, bewerken, ontsluiten en uitzenden van audiovisuele content voor online toepassingen. De samenwerking met YourNews geeft Bright Alley toegang tot de uitgebreide audiovisuele nieuwsvoorziening van YourNews om deze als extra service aan haar klanten aan te bieden. Op haar beurt kan YourNews in contact treden met diverse distributiepartijen waarmee Bright Alley samenwerkt, waardoor YourNews het bereik van haar informatiediensten vergroot.

Cumquat Information Technology
Als partner van YourNews biedt Cumquat maatwerk- en standaardoplossingen voor de integratie van door YourNews geleverde content met op Oracle-technologie gebaseerde toepassingen. De oplossingen van Cumquat zijn met name gericht op Oracle Portal. Met Oracle Portal kan op eenvoudige wijze portals ontwikkeld worden. Voor Oracle Portal ontwikkelt Cumquat 'Newslets' waarmee op een 'plug and play' wijze content van YourNews op een met Oracle Portal ontwikkelde portal geplaatst kan worden.

e-office
De combinatie van YourNews en e-office voorziet organisaties van complete e-commerce- en kennismanagement-oplossingen, geheel toegespitst op die media die een organisatie wil inzetten. YourNews biedt de externe content, e-office ontwikkelt de kennismanagement- en e-commerce-toepassingen en zorgt voor de integratie van de content in deze oplossingen.

Gauss Interprise
Door de samenwerking tussen Web Content- en Portal Software leverancier Gauss Interprise en Yournews kunnen inter-, intra- en extranetsites automatisch van up-to-date en gepersonaliseerde nieuwsinformatie worden voorzien. Concreet betekent dit dat de juiste informatie op het juiste moment, aan de juiste persoon kan worden aangeboden. De Gauss Interprise oplossingen beheren en organiseren daarbij alle content. De specifieke content zal geleverd worden door YourNews.

infolook
De diensten van infolook zijn gericht op de levering van content en de integratie van zowel interne als externe bronnen op websites of binnen een intranet- of extranet-omgeving. infolook biedt zowel standaard als maatwerkoplossingen. Door de samenwerking met YourNews, vergroot infolook haar aanbod aan nationale en internationale informatie. Zo kunnen organisaties nog beter in hun informatiebehoefte worden voorzien.

Spherion
Door het partnership met YourNews worden de e-Business solutions van Spherion voorzien van een aantal aantrekkelijke mogelijkheden om content toe te passen. Spherion kan nu een beroep doen op de diverse producten en diensten van YourNews om haar corporate intranet-, extranet-en internetoplossingen een meerwaarde te geven. Hierdoor nemen de toepassingsmogelijkheden en acceptatie van deze oplossingen sterk toe,

Met het partnerprogramma richt YourNews zich op een brede groep organisaties, variërend van mobile broadband en e-business solution providers tot webdesigners en leveranciers van content management systemen. Met name organisaties die op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan content, kunnen in aanmerking komen voor het partnerprogramma.Over Bright Alley (www.brightalley.com)
Bright Alley loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op communicatie- en mediagebied. Als baanbrekend onderdeel van NOB combineert het bedrijf jarenlange ervaring in (audiovisuele) content met knowhow van nieuwe media en multichanneling. Bright Alley beweegt zich op het gebied van nieuwe media waar internet, mobile, tv en radio steeds meer samenkomen. Het bedrijf is specialist op het gebied van webcasting, interactieve TV, smal- en breedbandig internet, e-mail marketing en is met de business unit Mobile actief op het vlak van mobiele toepassingen zoals SMS, WAP, GPRS en UMTS.

Over Cumquat Information Technology (www.cumquat.nl) Cumquat levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Oracle e-business technologie, Java en XML. De consulting, software engineering en education dienstverlening van Cumquat is met name gericht op het ontwikkelen van business-to-business integratieoplossingen, internet- en intranetapplicaties en portals.

Over e-office (www.e-office.com)
e-office helpt organisaties e-organisations te worden; organisaties gekenmerkt door focus, transparantie en optimale communicatie en samenwerking. e-office helpt organisaties e-commerce en kennismanagement-concepten uit te werken en in praktijk te brengen. Hierbij zorgt e-office voor een goede balans tussen mens, organisatie en technologie. e-office maakt gebruik van de nieuwste internet- en intranettechnologieën, onder ander van Lotus en Microsoft. e-office is opgericht in 1991, heeft 110 medewerkers en is gevestigd in Huis ter Heide (Utrecht).

Over Gauss Interprise (www.gauss-interprise.com)
Gauss Interprise is marktleider in Europa op het gebied van oplossingen voor Web Content- en Portal Management. Het hoofdkantoor van Gauss, dat werd opgericht in 1983, is gevestigd in de Duitse stad Hamburg. Het bedrijf heeft 550 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. In de Benelux heeft Gauss kantoren in Mijdrecht en Zaventem.

Over infolook (www.infolook.nl)
infolook biedt informatieoplossingen waarmee organisaties betrouwbaar, actueel en op maat van informatie worden voorzien. infolook verzorgt het hele traject van informatievoorziening: van consultancy tot realisatie, van idee tot applicatie. Eenvoudig gesteld, verzorgt infolook het totale traject van de bron tot op de desktop. De integratie van externe informatie met interne kennis- en informatiebronnen staat hierbij centraal. infolook heeft met name focus op de zakelijke en financiële informatievoorziening en is gespecialiseerd op het gebied van kennismanagement, e-banking en e-publishing.

Over Spherion (www.spherion.nl)
Spherion biedt complete ICT-oplossingen die er voor zorgen dat bedrijfsprocessen een directe bijdrage leveren aan de concurrentiepositie van organisaties. De bundeling van een breed scala aan specialismen uit zich in een volledige dienstverlening binnen de vier aandachtsgebieden e-Business Solutions, Development Solutions, Infrastructure Solutions en Information Quality Management. Spherion Technology Group Nederland maakt deel uit van het wereldwijd opererende Spherion, dat op basis van continu partnership haar relaties ondersteunt met het optimaal ontwikkelen van talent, technologie en outsourcing solutions. De Technology Group van Spherion is internationaal actief in Noord Amerika, Europa, Azië en Australië met meer dan 8.000 consultants.

Over YourNews
YourNews biedt een marktplaats, de technologie en diensten voor het syndiceren van digitale content. De unieke nieuwsvoorziening is geschikt voor diverse digitale media zoals Internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws, op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. Inmiddels heeft YourNews tal van vooraanstaande nieuwsleveranciers als partners, waarvan het duizenden berichten per dag betrekt, vergaard door journalisten over de hele wereld. De zelfontwikkelde technologie zet de verschillende broninformatie om in de gewenste content met het juiste formaat voor de klant. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klanten van YourNews zijn onder meer mobiele telefonieaanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en ISP's.

Voor meer informatie

YourNews
Joke van Look
010-2660266
(joke.van.look@yournews.net)

Whizpr
Ward van Beek
0317-410483
(info@whizpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...