Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bierviltjes logo politie Friesland bij horeca Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Leeuwarden 2-03-2001 Bierviltjes uitgedeeld in Leeuwarder horeca

10.000 bierviltjes voor stappend publiek in Leeuwarden

Dit weekend worden in de Leeuwarder horeca 10.000 bierviltjes uitgereikt aan het stappend publiek. Op de ene kant van het viltje staat het logo van de initiatiefnemers, te weten de gemeente Leeuwarden, de politie Friesland, de Leeuwarder horecabedrijven en het Bureau Verkeershandhaving Fryske diken. Bij het laatste logo is tevens vermeld: rij alcoholvrij. De andere kant van het viltje heeft de volgende tekst:
Leeuwarden: geweldig uitgaan!
9% minder geweld!
Stappers bedankt!
Doel van het viltje is om de stappers in Leeuwarden duidelijk te maken dat het straatgeweld in de binnenstad van Leeuwarden in 1999 en 2000 met 9% is gedaald. Ook is het viltje bedoeld als compliment voor de stappers zelf: zij moeten er immers voor zorgen dat er geen straatgeweld tijdens het stappen plaatsvindt. De viltjes zijn donderdag langs alle horecabedrijven in de binnenstad van Leeuwarden rondgebracht.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie