Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 02-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 2-03-2001
Mediaberichten 2 maart (15.30 uur)

ROERMOND Overval meubelzaak-2

ROERMOND De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de overval op een meubelzaak aan de Hendriklaan donderdagavond. Er is inmiddels een buurtonderzoek ingesteld. Een van de twee BMWs de witte (geen grijze zoals in eerste mediabericht staat) werd vandaag onbeheerd aangetroffen in Monchen-Gladbach (D). Deze auto is voorzien van een Italiaans kenteken. Van de tweede en blauwe BMW onbtreekt nog ieder spoor.

De politie zoekt eventuele getuigen van de overval of mensen die een of beide opvallende BMWs (7-serie, waarvan 1 witte met Italiaans kenteken en 1 blauwe met Nederlands kenteken)) en / of inzittenden donderdag in Roermond of omstreken hebben gezien. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie van Roermond onder nummer 0900-8844 (30 ct/min.)

TEGELEN 640 snelheidsbekeuringen

TEGELEN In het kader van het project Samen minder heeft de politie vandaag op de Streekweg totaal 640 bekeuringen opgemaakt. De controle vond plaats ter hoogte van een voetgangersoversteekplaats nabij de kruising met de Glazenapstraat. Totaal passeerden 1990 voertuigen het controlepunt en er reden volgens de politie diverse voertuigen 100 km per uur of harder. De limiet betreft ter plaatse 50 km per uur. De controleduur bedroeg 3 uur en 3 kwartier en er werd gemeten met radarapparatuur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie