Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwolle International Stallion Show

Datum nieuwsfeit: 03-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchMedaille winnaars geven gezicht aan Zwolle International Stallion Show Nog nooit was Nederland zo succesvol tijdens de Olympische Spelen als de afgelopen weken in Sydney. Het regende medailles en met name in de hippische sportdiciplines deed Nederland goede zaken. Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam wonnen individueel goud, het dressuurteam en Albert Voorn eisten zilver op. Voorn reed de hengst Lando, dressuuramazone Coby van Baalen maakte gebruik van Olympic Ferro.

Hengsten en sport staan centraal tijdens de Zwolle International Stallion Show en daarom zijn deze zilveren medaillewinnaars van Sydney benaderd om hun naam aan het evenement te verbinden. Zij zijn al jarenlang trouwe deelnemers in Zwolle. Vorig jaar won Olympic Ferro de titel Essent Best Stallion. Foto's van Coby en Albert zullen op alle presentatiemateriaal van de Zwolle International Stallion Show gebruikt worden. Bovendien zullen zij tijdens het evenement een clinic geven.

De Zwolle International Stallion Show vindt plaats van zaterdag 3 tot en met woensdag 7 maart 2001 in de IJsselhallen in Zwolle.©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie