Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 03-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 13.05 uur
Belediging

NIEUWEGEIN Vrijdagavond rond kwart over zes reden surveillerende agenten over de Vreeswijksestraatweg. Een tegemoet komende bestuurster uit Nieuwegein stak haar hand op naar de agenten en stak haar middelvinger omhoog. Hierop keerden de agenten en hielden de 31-jarige vrouw uit Nieuwegein aan voor belediging. Zij kreeg een dagvaarding mee en werd heengezonden.

Tas beroofd

NIEUWEGEIN Vrijdagavond rond half tien werd een 64-jarige vrouw uit Nieuwegein van haar tas beroofd. De vrouw liep over de Zwaardenburg toen zij van achteren geduwd werd en haar tas uit haar handen getrokken werd. Zij kon geen goed signalement van de dader(s) geven. De vrouw viel door het duwen op de grond en liep verwondingen op aan haar handen. Bent u getuige van deze brutale beroving? Neemt u dan contact op met de recherche van district Lekstroom via het telefoonnummer 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie