Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rommelmarkt Wagenborgen Delfzijl sinds 1977

Datum nieuwsfeit: 03-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

Keywords: rommelmarkt, Wagenborgen

INFORMATIE

20-02-2001

Rommelmarkt Wagenborgen sinds 1977

De rommelmarkt, die zaterdag 03-03-2001 plaatsvindt, staat in het teken van een vijf-jarige samenwerking met de gemeente Delfzijl. Vanaf 1977 wordt er met succes een rommelmarkt georganiseerd.

Een kleine groep medewerkers is het gehele jaar bezig om de goederen te sorteren, zodat de "Boerenschuur" ieder jaar omgetoverd wordt in een verkoophal. Dankzij deze wijze van ophalen en sorteren kent de rommelmarkt in Wagenborgen haar 24-jarig bestaan. De rommelmarkt van Wagenborgen heeft tijdens haar bestaan vele hoogtepunten gekend. Eén hoogtepunt was, dat het weerbericht werd verteld door Piet Paulusma vanuit Wagenborgen en uitgezonden via RTV-Noord.

Sinds 5 jaar verleend de gemeente Delfzijl medewerking aan de rommelmarkt, door middel van "demonstraties en voorlichting van wijkbeheer". Dit is een traditie geworden, want ook op 03-03-2001 zal afdeling wijkbeheer aanwezig zijn.

Tijdens de rommelmarkt kan het publiek kennis maken met een Amerikaanse truck uit de collectie van

N. Breemhaar uit Hoogezand. De rommelmarkt van Wagenborgen is niet afhankelijk van sponsoring, maar heeft wel 105 vrijwilligers voor de verkoop van de spullen. Op deze wijze wordt actief meegewerkt aan de naamsbekendheid. De opbrengst wordt gebruikt voor aanschaf van kunstkozijnen van "Ons Centrum".

De burgemeester van de gemeente Delfzijl wil met zijn komst het belang van de samenwerking onderstrepen en zal hierbij de officiële openingshandeling verrichten.

De rommelmarkt begint zaterdag 03-03-2001 om 09.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Locatie: G. Boelmanweg 11 te Wagenborgen. Voor informatie kan gebeld worden met de heer G.C. Bos, telefoon 0596-542268.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt mevrouw E. Smit, telefoon 0596-639307.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie