Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erica Terpstra geeft aftrap vrachtwagenactie van Reumafonds

Datum nieuwsfeit: 03-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PROJECT PLUS BV

Erica Terpstra geeft aftrap voor vrachtwagenactie

Persbericht 27 februari 2001

Erica Terpstra geeft aftrap voor vrachtwagenactie.

Extra bekendheid voor 75 jarig bestaan Nationaal Reumafonds.

Het Nationaal Reumafonds bestaat dit jaar 75 jaar. Ter gelegenheid van dit bijzonder jubileum en ter ondersteuning van de niet aflatende inzet van de 55000 collectanten die in de 3e week van maart de Nationale Collecte mogelijk maken, heeft Project Plus een reclamecampagne opgezet. Deze campagne staat los van de diverse activiteiten die het Nationaal Reumafonds zelf al heeft opgezet voor dit lustrumjaar.

Vanaf 5 maart 2001 rijden meer dan 500 vrachtwagens een hele maand in Nederland rond met een jubileumposter van een vierkante meter voor het Nationaal Reumafonds.

Deze actie wordt financieel ondersteund door 5 hoofdsponsors Daf Trucks NV Daf Nederland, HYVA, Ford Nederland BV, ICS (Industrial Control Systems) en Carrier Transicold Nederland BV. Tevens maken de inzet en sponsoring van de transportbranche en het Nederlands bedrijfsleven deze actie mede mogelijk.

De aftrap van deze vrachtwagenactie vindt plaats op 3 maart vanuit het AC Restaurant De Meern te De Meern.
Mevrouw Erica Terpstra, bekend als Tweede-Kamerlid en voormalig staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft toegezegd haar medewerking te zullen verlenen aan deze actie.

Een dertigtal vrachtwagens rijden, na het startsein wat gegeven wordt door de loco-burgemeesterwethouder, in colonne samen weg. Erica Terpstra zal de colonne aanvoeren door als chauffeur de eerste vrachtwagen te besturen.
Op deze manier zal de actie symbolisch van start gaan en is men samen in beweging tegen reuma.

Einde van het persbericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie