Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam opent informatiemarkt

Datum nieuwsfeit: 04-03-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent informatiemarkt

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent zondagmiddag 4 maart om 13.30 uur in Wijkgebouw 't Klooster, Afrikaanderplein 7 in Rotterdam, de voorlichtings- en informatiemarkt 'Ver van huis en nog steeds betrokken'. De markt is de eerste publieke manifestatie van het nieuwe Servicebureau Migranten- en Vluchtelingen-zelf-organisaties & Internationale Samenwerking. Het Servicebureau is een initiatief van het COS Rijnmond & Midden Holland en migrantenorganisaties in Rotterdam. Het Servicebureau ondersteunt initiatieven van migranten en vluchtelingen die bijdragen aan een meer rechtvaardige verhouding tussen Noord en Zuid. Op de markt laten organisaties voor internationale samenwerking zien wat zij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie