Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 04-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 4-03-2001
Mediaberichten 4 maart / 14.30 uur

ROERMOND: Winkeldief aangehouden

ROERMOND De politie heeft zaterdagmiddag in de Roermondse binnenstad een 30-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van winkeldiefstal en op minstens één plaats niet te hebben betaald na het nuttigen van koffie en gebak.

De man had in de vroege ochtend al problemen veroorzaakt in een tankstation aan de Maastrichterweg in Roermond. Dezelfde ochtend werd hij in datzelfde tankstation betrapt op het stelen van enkele pakjes sigaretten en een aansteker. In de loop van de de ochtend kwam daarbij nog een melding van een croissanterie aan de Hamstraat dat de man de zaak had verlaten zonder de genuttigde koffie en gebak (ruim zeven gulden) te betalen. Toen de politie de man rond 13.00 uur signaleerde in de binnenstad werd hij aangehouden. Tijdens zijn verblijf in het politiebureau gedroeg de man zich agressief en sloeg een politieman in zijn gezicht. Omdat het om een zogeheten stelselmatigdader gaat, blijft de man ingesloten en zal hij maandagmorgen worden voorgeleid aan de officier van justitie in Roermond.

BAEXEM: Automobilist gewond bij aanrijding

BAEXEM Bij een verkeersongeval op de Dorpstraat is zaterdagavond rond 21.30 uur een 47-jarige automobilist uit Heythuysen licht gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde toen de man door nog onbekende oorzaak achterop een geparkeerde auto botste. Toen politie en ambulance arriveerden, weigerde de man zich te laten behandelen. Daarop heeft de politie hem aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar is een bloedproef van hem genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

WEERT: Twee aanhoudingen in verband met drugs

WEERT De portier van een horecabedrijf in de Weerter binnenstad heeft zaterdagavond twee jongemannen, 17 en 18 jaar en beiden uit Weert, aangehouden en overgedragen aan de politie. Het tweetal bleek in het bezit te zijn van enkele tientallen XTC-tabletten, diverse zakjes weed en een plak hashish en wilde daarmee het horecabedrijf binnen. Toen de portier dit ontdekte, hield hij de twee aan en waarschuwde de politie. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie