Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunstprijs Etten-Leur in teken twee-dimendionale vormgeving

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Gemeentelijke kunstprijs 2001

Twee-dimensionale vormgeving staat dit jaar centraal

Het gemeentebestuur van Etten-Leur reikt jaarlijks de Gemeentelijke Kunstprijs uit. Deze bestaat uit een juryprijs, een publieksprijs en een aanmoedigingsprijs voor scholieren. Amateurkunstenaars kunnen hier naar meedingen. Dit jaar richt de Kunstprijs zich op de tweedimensionale vormgeving.
De juryprijs is een bronzen beeldje van de Brabantse kunstenares Tjikkie Kreuger. De publieksprijs bestaat uit een cursus beeldende vorming naar keuze bij het Centrum voor Kunsteducatie Doornbos of een drie-jarig abonnement bij de Kunstuitleen. De aanmoedigingsprijs voor scholieren is een keuze-abonnement voor 7 voorstellingen bij Theater en Congrescentrum De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie