Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: district Heerlen

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 5-03-2001 Persbericht district Heerlen (16.15 uur) Maandag, 5 maart 2001

District Heerlen

Hoensbroek; agressieve straatroof
Een 19-jarige vrouw uit Hoensbroek heeft bij de politie aangifte gedaan van een beroving. Het slachtoffer had afgelopen zondagavond omstreeks 22.00 uur juist geld gepind op de Monseigneur Nolensstraat in Hoensbroek toen zij plotseling door een man werd vastgepakt. Die sloeg haar meteen in het gezicht en maakte haar juist gepinde geld afhandig. Het slachtoffer die ten val kwam en bij deze agressieve beroving allerlei zwellingen, schaafwonden, pijnlijke plekken en bloeduitstortingen opliep in haar gezicht, werd ook toen zij al op de grond lag in haar rug geschopt.
De agressieve straatrover is cica 1,80 mtr., leeftijd tussen 25 en 30 jaar, glad achterover gekamde bruine haren, een enigszins bol gezicht met een oorbel (ringetje) in in zijn rechter oor. Hij was gekleed in een zwarte gewatteerde jas tot op de heup met op de achterzijde een naam, vermoedelijk een merknaam bedrukt. Verder droeg hij een zwarte spijkerbroek met ter hoogte van de knieen ritssluitingen. Zijn schoenen waren zogenaamde bergschoenen met aan de voorzijde en zijkanten metalen plaatjes. De politie is dringend op zoek naar getuigen van deze agressieve beroving. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoon 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie