Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ernstig gewonde na vechtpartij in Oss

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 5-03-2001
Persbericht district Maasland

ERNSTIG GEWOND NA VECHTPARTIJ

Een 35-jarige man uit Oss is vannacht ernstig gewond geraakt na een korte vechtpartij in een cafe aan de Hooghuisstraat te Oss. De man kreeg woorden met een andere, nog onbekende, bezoeker, waarop deze de man te lijf ging. Met vermoedelijk een glas werd in het oor van de man gesneden. Een taxi bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis, waar hij werd opgenomen, omdat er een operatie nodig was om het bijna afgesneden, cq afgescheurde oor weer te hechten. De man deed aangifte, de politie onderzoekt de zaak.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Kleverham te Ravenstein is vannacht ingebroken. Via een slaapkamerraam kwam men binnen. Het is nog onbekend wat er weg is.

RIJDEN ONDER INVLOED

Zondagavond is een 19-jarige Noordier op de Walstraat in Oss in zijn auto betrapt op alcomobilisme. De man, die zonder licht reed in een voor de sloop rijpen auto, kreeg een rijverbod en een transactie van 850 gulden aangeboden. Ook de auto werd inbeslaggenomen.

MAN OP VOETBALVELD GESLAGEN

Een 25-jarige man uit Nieuwegein deed zondag bij de politie aangifte van mishandeling. De man was met zijn voetbalelftal Mierlo-Hout uit Helmond bezig met een wedstrijd tegen het derde elftal van Berghem Sport op het sportterrein aan de Osseweg in Berghem. Na afloop van de wedstrijd werd een van de Helmondse spelers uitgescholden en belaagd door een onbekende vrouw. Ook een man liep op de medespeler af. Het latere slachtoffer wilde tussenbeide komen, en weerde de man af. Intussen waren er ook spelers van Berghem bijgekomen, de aanvoerder sloeg onverwacht met zijn vuist tegen het gezicht van de man. De andere man sloeg daarop ook. Een andere speler van Berghem schopte tegen het been van de man. De politie onderzoekt de zaak.

VERKEERSCONTROLES

Zondagmiddag zijn op de Beatrixweg in Teeffelen 25 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Zondagavond zijn op de Dorpenweg in Ravenstein 48 automobilisten bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Zondagavond zijn op de Provinciale Weg in Maren-Kessel 26 automobilisten bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Omwonenden reageerden zeer positief op de frequente snelheidscontroles.

INBRAAK TANKSTATION

Vannacht is er ingebroken in een tankstation aan de Graafsebaan in Oss. Er was een ruit van een voordeur ingegooid. In de zaak werd de deur van de balie ook vernield, er werden telefoonkaarten en voor een bedrag van bijna 1000 gulden aan wisselgeld weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie