Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 5-03-2001 2e Persbericht 5 maart 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Fietster gewond
Een 77-jarige Eindhovense vrouw is maandag om 9.05 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Huizingalaan. De vrouw reed met haar fiets over het fietspad en week uit voor wat sneeuw aan de rechterkant van het fietspad. Zij had niet gemerkt dat zij werd ingehaald door een 22-jarige bromfietser uit Almere. Deze bromfietser kon haar niet meer ontwijken en reed tegen haar aan. De vrouw kwam ten val en zij is met een hoofdwond naar het Catharinaziekenhuis gebracht.

Valkenswaard: Inbraken in bedrijvencentrum
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken bij verschillende bedrijven die gevestigd zijn in een bedrijvencentrum aan de Waalreseweg. Men kwam het centrum binnen door een deur open te breken. In het gebouw zijn de deuren van de verschillende bedrijven opengebroken. De buit bestond uit geld, computerapparatuur, waaronder laptops en printers.

Veldhoven: Ruit café vernield
Maandagmorgen om 6.30 uur is bij een café aan de Kruisstraat een ruit vernield met een trottoirtegel. De eigenaar die boven de zaak woont hoorde de vernieling. Hij zag een witte Opel Kadett wegrijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie