Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 5-03-2001
Persberichten district Sittard (11.45 uur) Maandag, 5 maart 2001

District Sittard

Sittard; gestolen
Onbekenden hebben afgelopen zondagavond een op de Paardestraat in Sittard geparkeerd bestelbusje gestolen. Het voertuig was geladen met allerlei verzorgingsproducten zoals shampoo, douchegel, handcreme, haarlak etc. De bestelauto is een Hyundai H100, wit van kleur en het kentekennummer is 69-VG-GF. Bij de politie is aangifte gedaan.

Sittard; brand
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht omstreeks 04.30 uur kregen politie en brandweer een melding van een brand aan de Jan Steenstraat in Sittard. Bleek dat een houten tuinhuisje in brand stond waarbij de vlammen oversloegen naar de gevel van het op het perceel gelegen woningcomplex. De politie heeft de bewoners van de belendende woningen uit hun woningen gehaald. De brandweer heeft de brand geblust en gaf omstreeks 05.30 uur het sein brand meester. Het tuinhuisje is door de brand nagenoeg geheel vernield. Een gedeelte van de gevel van het woningcomplex, vlakbij het tuinhuisje heeft brandschade opgelopen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak van de brand waarbij ze niet uitsluit dat mogelijk sprake is van brandstichting in het tuinhuisje.

Oirsbeek; inbraak
Afgelopen zondagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Provincialeweg Noord in Oirsbeek. Inbrekers zijn zondagnamiddag/avond de woning via de achterzijde binnengedrongen en hebben sieraden, een bronzen beeld van een ree met jong en een muziekinstallatie gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie