Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland: Vier overvallen

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Vier overvallen

5-3-2001. Twee met steek- en slagwapens uitgeruste overvallers kozen vrijdagavond het hazenpad door het optreden van beveiligingsmedewerkers. Het duo overviel een supermarkt aan de Middenweg. Toen ze twee caissières bedreigden, stormde beveiligingspersoneel op hen af. Hierop renden ze de zaak uit en was de overval beëindigd.

Kruidenhof
Zaterdagochtend rond zeven uur overvielen drie gemaskerde mannen een supermarkt aan Kruidenhof in Diemen. Ze dwongen het aanwezige personeel op de grond te gaan liggen en maakten geld buit. Getuigen verklaarden later dat na de overval een auto met hoge snelheid wegreed. Er raakte niemand gewond.

Transformatorweg
Zaterdagmiddag rond 17.00 uur overviel een nog onbekende man een tankstation aan de Transformatorweg. Hij maakte onder dreiging van een mes een paar tientjes buit. De overvaller verdween op een fiets in de richting van het Westerpark.

Holendrechtplein
Zaterdagavond is een videotheek aan het Holendrechtplein overvallen. Drie overvallers met vuurwapens bedreigden het personeel en maakten geld buit. Een personeelslid kreeg een klap met een vuurwapen en kreeg later eerste hulp van ambulancepersoneel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie