Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland: Friesland

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 5-03-2001
Politieberichten van 5/3 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Sneek: inbraak school
Van zondag op maandag werd ingebroken in de school `De Dukdalf` aan de Van Schouwenburgstraat. Een ruit aan de voorzijde van de school werd vernield. Uit de school werden drie computers, een beeldscherm, een printer en een toetsenbord weggenomen. Een medewerker van de school, een 53-jarige inwoner van Bolsward, heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: mishandeling
Afgelopen vrijdag omstreeks 14.30 uur werd bij het opvangcentrum van het Leger des Heils aan de Tuinen een 37-jarige inwoner van Leeuwarden mishandeld. De man kreeg van een onbekende man plotseling een kopstoot en liep daardoor een gebroken kaak, een kapot gebit en een gezwollen rechteroog op. Ook werd hij verschillende malen geschopt en geslagen. De aangever heeft tengevolge van deze mishandeling twee dagen in het ziekenhuis gelegen. Vanmorgen omstreeks 11.00 uur heeft de man aangifte gedaan op het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Sneek: diefstal auto
Afgelopen weekend werd bij een garagebedrijf aan de Lorentzstraat een personenauto, merk Ford Escort, kleur wit, voorzien van het kenteken LH-LD-64 weggenomen. De eigenaar van het garagebedrijf, een 36-jarige inwoner van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Bureau Voorlichting en PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie