Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speciale Jurgen vd Goorbergh tribune tijdens Rizla+ Dutch TT

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TT Circuit Assen/Breda, 5 maart 2001

Speciale Jurgen vd Goorbergh tribune tijdens Rizla+ Dutch TT

In navolging van Italiaanse en Spaanse circuits, waar voor de fans van Grand Prix-coureurs als Valentino Rossi, Loris Capirossi, Max Biaggi, Carlos Checa, Emilio Alzamora etc speciale tribunes zijn ingericht, heeft het TT Circuit Assen voor de Rizla+ Dutch TT op zaterdag 30 juni, in samenwerking met de actieve fanclub van Jurgen van den Goorbergh ook een speciale tribune voor fans van de 500cc Proton KR 3 coureur uit Breda gereserveerd.

Leden van de Jurgen van den Goorbergh fanclub, kunnen per e-mail, fax of per post voor zichzelf en hun vrienden of familie kaarten bestellen voor de speciale tribune, die gesitueerd is op de nieuwe Strubben tribune van het TT Circuit Assen. De kosten per zitplaats op de Jurgen van den Goorbergh-tribune bedragen ' 100,-, en vanzelfsprekend heeft de fanclub tijdens de 71e Dutch TT een aantal leuke acties voor haar fans in petto.

Racefans die lid willen worden van de fanclub om zich voor de Rizla+ Dutch TT van een vaste plaats op de Jurgen van den Goorbergh tribune te verzekeren, kunnen zich voor meer informatie en bestellingen wenden tot: e-mail info@vdgoorbergh.com, fax (076) 542 62 82 of Fanclub JvdG, Paardeweide 19, 4824 EH Breda.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie