Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Danka introduceert twee nieuwe kleurensystemen van Infotec

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Danka introduceert twee nieuwe kleurensystemen van Infotec

Woerden, 5 maart 2001 - Infotec komt dit voorjaar met twee nieuwe kleurensystemen, de Infotec 7256Z en de 7356DZ, de opvolgers van de 7216Z en de 7286DZ/EZ.
Infotec heeft met deze systemen vooruitgang geboekt wat betreft de kwaliteit en de productiviteit. De kwaliteit valt af te leiden uit de standaardresolutie van 600 dpi en een kleurdiepte van 10bit. De verbeterde productiviteit komt naar voren in de afdruksnelheid. Zowel de 7256Z als de 7356DZ hebben een snelheid van 6 afdrukken per minuut bij printen/ kopiëren in full colour. In zwart-wit haalt de 7256Z, 25 afdrukken per minuut en de 7356DZ, 31 afdrukken per minuut. De 7356DZ heeft als extra automatisch dubbelzijdig afdrukken en een editing board.

Het aantrekkelijke van deze nieuwe systemen is de mogelijkheid om ze in te zetten als volwaardig zwart-wit systeem met de mogelijkheid om ook in full colour af te drukken. De zwart-wit afdrukken kunnen gemaakt worden tegen een lage afdrukprijs. Dit maakt de systemen interessant voor de officemarkt. Deze afdelingscopier/printer kan standaard als zwart/wit systeem ingezet worden en biedt tevens een full colour mogelijkheid voor het afdrukken van presentaties of andere documenten die de hogere attentiewaarde van kleur kunnen gebruiken.

De systemen worden uitgerust met 2 verschillende controllers, de RC-210 en de E-310. De RC-210 is een eenvoudige controller, bedoeld voor een standaard MS office bediening. De E-310 is bedoeld voor een toepassing in meer geavanceerde markten.

Tijdens de grafivak zal Danka de 7356DZ tonen. Danka is te vinden in de Europahal, standnummer 114.

Voor meer persinformatie & beeldmateriaal:
Marloes Antheunis
0348 - 405 423
E-mail: (m.antheunis@danka.nl)
Of kijk op: www.danka.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie