Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciale weg N 445 gemeente Leiden tien dagen afgesloten

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Provinciale weg N 445 tien dagen afgesloten

BOUWEN EN WONEN - Vanaf maandagochtend 5 maart 6.00 uur tot en met dinsdagavond 13 maart 20.00 uur is een gedeelte van de N 445 tussen Leiden en Roelofarendsveen voor doorgaand verkeer in beide richtingen afgesloten.

De afsluiting is noodzakelijk in verband met de reconstructie van het kruispunt van de provinciale weg en de Lange Dwarsweg. Omwonenden kunnen hun perceel altijd bereiken. Bij stagnatie van het werk of bij slecht weer kunnen de werkzaamheden uitlopen. In de periode dat de N 445 is afgesloten voor verkeer zijn omleidingroutes aangegeven. Rijpwetering blijft bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Doorgaand verkeer richting Roelofarendsveen en Amsterdam wordt via de N 446 bij Leiderdorp richting de A4 geleid.
Doorgaand verkeer richting Leiderdorp en Leiden wordt eveneens over de A4 geleid. Vanuit de richting Roelofarendsveen en Nieuwe Wetering blijft Rijpwetering bereikbaar via de Ripselaan. Vanuit de richting Leiden blijft Rijpwetering bereikbaar via Oud Ade. Als dit kruispunt is aangepast, gaat de N 445 weer open. De oprit van de N 445 naar de A4 richting Amsterdam zal tijdelijk worden afgesloten. Dat betekent dat het verkeer over de N 445 richting Amsterdam tijdelijk via Nieuwe Wetering en Roelofarendsveen moet rijden.
Meer informatie: de gratis HSL-infolijn (0800-475 9843), of op de internetsite www.hslzuid.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie