Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Betere marktbenadering van Peregrine door nieuwe indeling

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Peregrine Systems benoemt Rob van Dieën tot Area Vice-President Northern Europe

Peregrine formeert nieuwe regio's voor efficiënte marktbenadering

Woerden, 5 maart 2001 - Peregrine Systems, Inc. (Nasdaq: PRGN), leverancier van Infrastructure Management-software en e-Infrastructure-oplossingen, heeft met ingang van 1 maart 2001 Rob van Dieën benoemd tot Area Vice-President Northern Europe. De benoeming hangt samen met de herindeling van Europa binnen de EMEA-regio in drie nieuwe gebieden: Northern Europe, Central Europe en Southern Europe. In zijn nieuwe functie is Van Dieën verantwoordelijk voor de resultaten van Peregrine Systems in de Benelux en Scandinavië. De benoeming van Van Dieën is een logische stap in zijn carrière bij Peregrine Systems. In 1998 werd hij als General Manager door Peregrine aangetrokken voor het opzetten van Peregrine Systems Benelux.

Gelijktijdig met de benoeming van Van Dieën tot Area Vice-President Northern Europe is Max Marinissen benoemd tot General Manager Nederland. Marinissen, tot vorig jaar Area Vice-President NW EMEA en General Manager Netherlands bij Harbinger, bekleedde sinds de overname van Harbinger door Peregrine de functie van Business Development Director NW EMEA binnen Peregrine. In zijn nieuwe functie wordt Marinissen verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.

De benoemingen bij Peregrine hangen nauw samen met de formatie van drie nieuwe regio's in het EMEA-gebied. Onder de regio Northern Europe vallen de Benelux en Scandinavië. Central Europe omvat Engeland, Duitsland en Frankrijk, en onder Southern Europe vallen Spanje, Italië en nieuwe markten. Aan het hoofd van deze regio's staan de nieuwe Area Vice-Presidents (AVP), die direct rapporteren aan Jeremy Crook, Senior Vice-President EMEA.

Foto's van Van Dieën en Marinissen kunnen worden opgevraagd bij Douwe-Jan Post, Lammers van Toorenburg PR, tel. 030-6565070, e-mail: douwe-(jan@lvtpr.nl).

Peregrine Systems
Peregrine Systems is een toonaangevende leverancier van Employee Self-Service-,
e-Infrastructure Management- en e-Business Connectivity-oplossingen, die bedrijven helpen bij het beheer van hun middelen: van IT-apparatuur en wagenpark tot immateriële kennismiddelen. Deze software stelt bedrijven in staat middelen van begin tot eind zo efficiënt mogelijk in te zetten en investeringen op lange termijn te maximaliseren. De Employee Self-Service-oplossingen bieden medewerkers de mogelijkheid zelf middelen te beheren. Daarnaast biedt Peregrine Systems connectiviteit op het gebied van e-commerce, real-time dataomzetting en -ontwikkeling, en beheer van catalogi en portals. Peregrine Systems verwerkt elke werkdag meer dan 1,1 miljoen e-commerce-transacties en handelt jaarlijks B2B e-commerce-transacties af ter waarde van 250 miljard dollar.

Peregrine Systems is opgericht in 1981 en heeft haar hoofdkantoor in San Diego, Californië. Het bedrijf heeft kantoren over geheel de Verenigde Staten, evenals in Nederland, Engeland, België, Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Italië, Japan, Mexico, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Finland, Australië en Singapore. Daarnaast heeft Peregrine Systems partners en distributeurs in bovenstaande landen en in Latijns-Amerika. Voor meer informatie: www.peregrine.com

Voor meer informatie:

Peregrine Systems
Michel Ham, Marketing Manager Benelux
Tel: 0348-437070
E-mail: (mham@peregrine.com)

Lammers van Toorenburg PR
Noud Heijna
Tel: 030-6565070
E-mail: (noud@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie