Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht, district Heuvelrug: aanrijding in Elst

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 09.15 uur
Aanrijding na onwelwording

ELST Op de Elsterstraatweg is zaterdagmorgen rond tien over elf een 59-jarige inwoner uit Amerongen onwel geworden terwijl hij in zijn auto reed. De man reed hierdoor tegen een boom ter hoogte van het pannenkoekenhuis. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Reanimatie mocht niet meer baten en de man overleed enige momenten later. Er waren geen andere voertuigen bij de aanrijding betrokken. De auto van het slachtoffer is afgevoerd.

Snelheidscontroles

RHENEN Op de Lijnweg heeft de politie zaterdagmiddag tussen half twee en vier een snelheidscontrole gehouden. In totaal werd de snelheid van 2805 autos gemeten. Hiervan reden 32 harder dan de toegestane snelheid van 80 km/u. een overtreder reed 120 km/u.

Op de Rijksstraatweg in Leersum is eveneens op snelheid gecontroleerd op zaterdagmorgen tussen kart voor elf en een uur. In totaal werd de snelheid van 965 voertuigen gemeten. Hiervan reden er 56 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Alle overtreders krijgen hun bekeuring binnenkort thuisgestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie