Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NedSecure Consulting introduceert Virusprotectie Certificaat

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NedSecure Consulting introduceert Virusprotectie Certificaat Organisaties kunnen voortaan haar virusprotectiebeleid en
-implementatie laten certificeren.

's-Heerenberg, 5 maart 2001 - NedSecure Consulting kondigt de introductie aan van het Virusprotectie Certificaat. Hiermee wordt gewaarborgd dat het virusprotectiebeleid en de implementatie hiervan op het hoogst haalbare niveau functioneert, waarbij tevens betrachte zorgvuldigheid wordt bewezen. Certificering is vanaf medio april 2001 mogelijk.
Het informatiebeveiligingsbedrijf NedSecure Consulting wil organisaties de mogelijkheid bieden om op gestructureerde en controleerbare wijze virusprotectiemaatregelen op het vereiste niveau te brengen.De enorme toename van het aantal lastig te herstellen infecties door virussen en aanverwante code, het snel toenemen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie