Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft onthult Visual Studio.NET open tools platform

Datum nieuwsfeit: 05-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MICROSOFT CORPORATION

Microsoft onthult Visual Studio.NET open tools platform

Kerntechnologieën worden gecombineerd om ontwikkelaars ongeëvenaarde mogelijkheden te bieden qua uitbreiding, flexibiliteit en integratie van tools van derden

Redmond, Washington, 5 maart /PRNewsire/ -- Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT) kondigde vandaag het Visual Studio.NET Open Tools Platform aan, bestaande uit drie kerntechnologieën waarmee ontwikkelaars, onafhankelijke software verkopers (ISVs) en taalverkopers Microsoft Visual Studio.NET kunnen gebruiken als een compleet platform voor het ontwikkelen en het naar hun behoefte aanpassen van volgende generatie webdiensten en toepassingen. Het Open Tools Platform is ontworpen om productiviteit, flexibiliteit en goede integratie mogelijk te maken, waardoor klanten op hun beurt een pakket oplossingen krijgen die op hun behoefte is toegesneden.

(Foto: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000822/MSFTLOGO )

De kern van Open Tools Platform is Visual Studio.NET, het paradepaardje van Microsoft, de ontwikkelingstool voor Windows- en op het web gebaseerde applicaties en diensten die industriële standaarden zoals XML, SOAP en UDDI nog krachtiger maken. Visual Studio.NET biedt een open geautomatiseerd model waarmee ontwikkelaars hun ontwikkelomgeving kunnen aanpassen, uitbreiden en integreren. Met deze mogelijkheid kunnen ontwikkelaars de omgeving aanpassen aan wat zij nodig hebben, door gebruik te maken van macro's, add-ins en wizards om hun productiviteit te maximaliseren. Een ontwikkelaar kan, bijvoorbeeld, een macro maken voor een tweeweg synchronisatie met de berichten- en samenwerkingsdienst van Microsoft Outlook die taken van Outlook neemt en toevoegt aan de Takenlijst in de geïntegreerde ontwikkelingsomgeving van Visual.

Daarnaast biedt het Open Tools Platform ISV's en taalverkopers mogelijkheden tot volledige integratie en aanpassing via het Visual Studio Integration Program. Met dit Visual Studio Integration Program kunnen ISV's en taalverkopers hun producten en diensten direct integreren in de ontwikkelingsomgeving van Visual Studio.NET via een nieuwe software development kit (SDK), de Visual Studio Integration SDK. En met de Visual Studio for Applications SDK kunnen ook klanten van ISV's hun toepassingen aanpassen en uitbreiden zoals zij dat graag willen.

'Om vandaag de dag succesvol te zijn moeten ontwikkelaars hun productiviteit maximaliseren en toepassingen leveren die eenvoudig aan te passen zijn aan de steeds veranderende behoefte van de klant,' zei Tom Button, algemeen directeur van Developer Division bij Microsoft. 'Dit Visual Studio.NET Open Tools Platform geeft ontwikkelaars de tools waarmee ze snel de volgende generatie toepassingen kunnen creëren die niet alleen krachtig zijn maar ook volledig en overal inzetbaar zijn.' Het Visual Studio Integration Program werd ontworpen om licentiehouders de kans te bieden om volledig te integreren met en alles te halen uit de Visual Studio, dé ontwikkelingstool van dit moment. Partners van Visual Studio Integration Program, waaronder toolverkopers, taalverkopers, ISV's, academici en onderzoekers, ontvangen allemaal de Visual Studio.NET Integration and Visual Studio for Applications SDK's. Op dit moment proberen meer dan 50 bedrijven de technologie van Visual Studio Integration Program uit, en meer dan 30 bedrijven hebben al aangekondigd met dit product te willen werken. Door producten te integreren met Visual Studio.NET biedt Visual Studio Integration Program partners de mogelijkheid zich nog meer te richten op wat hun bedrijven te bieden hebben, en worden tegelijkertijd nog meer ontwikkelaars bereikt die Visual Studio gebruiken. Op hun beurt ontvangen ontwikkelaars met Visual Studio meer functionaliteit zoals productiviteit-randapparatuur, life-cycle tools en extra programmeertalen.

'Met het Open Tools Platform kunnen klanten alles halen uit XML en Web Services, die mogelijk zijn gemaakt met Visual Studio.NET en het .NET Framework,' zei Diane Mueller, directeur Productivity Solutions bij ActiveState. 'Met ActiveState's Visual Perl en Visual Python IDE's kunnen programmeurs populaire open source programmeertalen krachtiger maken binnen het .NET Framework en deze programma's bieden ondersteuning voor webdiensten.'

'Met Visual Studio.NET Integration kunnen we voldoen aan de vraag van de klant naar maximale productiviteit en naadloze integratie van onze DevPartner Studio productfamilie met Visual Studio.NET,' zei Doug Turner, adjunct directeur van Product Management bij Compuware. 'Door gebruik te maken van het Open Tools Platform en ons product te integreren in de vertrouwde omgeving van Visual Studio, kunnen onze klanten nog effectiever bedrijfskritische toepassingen maken en hun time-to-market versnellen.'

'We zijn ervan overtuigd dat Visual Studio for Applications onze pensioen- en hypotheektoepassingen zullen veranderen in volledige ontwikkelingsplatforms die snel op de steeds veranderende behoefte van de klant kunnen inspelen,' zei Mike Lloyd, technisch strategiemanager van het in Groot-Brittannië gevestigde Marlborough Stirling dat financiële oplossingen biedt. 'Microsoft's Open Tools Platform moet Marlborough Stirling tijd en geld besparen doordat onze ontwikkelingsteams zich nog meer op hun kernactiviteiten kunnen richten.'

Deze bekendmaking heeft invloed op de levensduur van toepassingen die met Visual Studio.NET worden gebouwd. ISV's en bedrijven hebben nu het voordeel dat zij bedrijfskritische toepassingen kunnen maken en gebruiken die volledig zijn aangepast aan hun behoefte en aan die van hun klanten. Daarnaast kunnen met het Open Tools Platform meer dan 6 miljoen professionele ontwikkelaars wereldwijd toegang hebben tot een niet geëvenaarde mate van flexibiliteit om de Visual Studio.NET omgeving aan te passen, te integreren en te automatiseren, en zo hun productiviteit maximaliseren en tijd en arbeidskosten te reduceren die gepaard gaan met het ontwikkelen
van toepassingen.

Microsoft (Nasdaq: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en internettechnologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen een plezieriger en gemakkelijker gebruik van de computer te laten maken, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.

Microsoft, Visual Studio, Windows, Outlook, Visual C++ and Visual Basic zijn of gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corp. In Verenigde Staten en/of andere landen.

De namen van feitelijke bedrijven en producten, genoemd in dit bericht, kunnen de handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Visual Studio Integration program partner contactinformatie

Compuware

Met een winst van meer dan USD 2,2 miljard voor het jaar 2000 is Compuware toonaangevend in de praktische implementatie van zakelijke en e-commerce oplossingen. Compuware biedt software oplossingen die verder reiken dan de levensduur van een toepassing en is een volledig deelnemer in het Visual Studio Integration Program dat .net oplossingen biedt, waaronder DevPartner Studio waarmee ontwikkelaars automatisch softwarefouten kunnen opsporen, diagnosticeren en oplossen, code performance en code coverage kunnen maximaliseren. Bezoek voor meer informatie de website van Compuware op www.compuware.com

U kunt voor meer informatie contact opnemen met: Karen Sigman, Business
Alliance Manager voor Microsoft, (425) 868-7477, (karen.sigman@compuware.com),
www.compuware.com/.

Rational

Rational Software Corporation (Nasdaq: RATL), de e-development company, helpt organisaties software te ontwikkelen voor e-business, infrastructuur, e-devices en ingebedde systemen met behulp van een combinatie van tools, services en software engineering best practices. Rational gaat richting een nauwe integratie van hun ontwikkelingsoplossingen voor het gehele bedrijf, met toonaangevende producten als Rational Rose en Rational ClearCase, met Visual Studio.NET en levert .NET ontwikkelaars een compleet pakket tools, diensten en best practices waarmee zij hun time-to-market kunnen versnellen terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Neem voor meer informatie contact op met: Bill Durling, (781) 372-5886,
(bdurling@rational.com).

Stingray Software

Stingray heeft naam gemaakt als expert in MFC ontwikkeling, met paradepaardjes als Objective Toolkit en Objective Grid 6. UML Studio is een Visual Studio geïntegreerde UML tool geschikt voor iedere Microsoft Visual C++ programmeur, en is vooral ontworpen voor de visualisatie van productontwerpen en het dynamisch genereren van diagrammen binnen Microsoft Visual C++ IDE.

Neem voor meer informatie contact op met Niccole Winn: +1 (919) 395-7102,
(niccole@stingray.com)

NeoVision Systems

NeoVision Systems (www.neovisionsystems.com) is toonaangevend in e-Development Automation software producten en professionele diensten. Visual iRAD (www.visualirad.com/) is een e-Development Automation software development omgeving voor het Microsoft .NET platform dat reverse engineering omvat en n-tier code generation tools die direct werkende n-tier Internet toepassingen leveren.

Neem voor meer informatie contact op met: Sandra Wagner, (248) 362-1725, (sandy@neovisionsystems.com)

Data Dynamics, Ltd.

Data Dynamics, Ltd., levert gerenommeerde, geavanceerde software tools en besturingen aan ontwikkelaars van toepassingen. Data Dynamics, Ltd.'s ActiveReports is een product voor ontwikkelaars die een breed scala aan rapporten vanuit hun toepassingen moeten genereren. ActiveReports is een complete rapportschrijver die krachtig is en ook eenvoudig te leren is:

ActiveBar-ActiveBar 2.0 verwijdert de beperkingen van systeemmenu's en toolbars en biedt de gebruiker een op zijn behoefte toegesneden uitvoeringsomgeving voor zijn toepassingen.

Neem voor meer informatie contact op met: Tim Moffatt, +1 (614) 895-3142,
(tim@datadynamics.com)

InCert Software Corporation

InCert's Application Fault Management oplossingen helpen organisaties maximaal gebruik te maken van toepassingen via een waarschuwingssysteem en het snel oplossen van toepassingsfouten. TraceBack detecteert en waarschuwt dat een toepassing vast staat of gecrashed is en geeft een gedetailleerde analyse van de storing.

Neem voor meer informatie contact op met: Jeff Mulligan, adjunct directeur
Marketing, (603) 315-3456, (jumulligan@incert.com).

RadView Software Inc.

De snelst groeiende leverancier van oplossingen om performance, inzetbaarheid en integriteit van bedrijfskritische webtoepassingen te meten. Met RadView's Web Load, geïntegreerd met Visual Studio.NET, kunnen platform ontwikkelaars eenvoudig de performance en inzetbaarheid meten van webtoepassingen in de gehele ontwikkelingslijn binnen het vertrouwde Microsoft .NET Framework.

Neem voor meer informatie contact op met: Theresa Edo, (781) 238-1202,
(tedo@radview.com)

ActiveState

ActiveState staat vooraan op het gebied van open source software, en levert internet programmeerproducten en diensten voor alle populaire bestuurssystemen en platforms. ActiveState's kerntechnologieën zijn Perl, de populairste programmeertaal voor het internet, Python, een gebruiksvriendelijk script taal en XSLT, de transformatietaal van XML.

Visual Perl is een volledig uitgerust, geïntegreerde ontwikkelingsomgeving dat alle eigenschappen heeft van een moderne IDE zoals een uitgebreide syntaxis editor, tips, on-line help en debugger support. Visual Python, dat momenteel in ontwikkeling is, is een plug-in voor Microsofts next-generation ontwikkelingsomgeving, Visual Studio.NET.

Neem voor meer informatie contact op met: Lori Pike, +1 (604) 808-6655,
(LoriP@ActiveState.com)

Marlborough Stirling

Marlborough Stirling is een in Groot-Brittannië gevestigde leverancier van financiële oplossingen.

Neem voor meer informatie contact op met: Mike Lloyd, Technical Strategy
Manager, (Mike.Lloyd@MarlboroughStirling.com), +11 (01242) 698209.

Intel Corporation

Intel, 's werelds grootste chip maker, is ook toonaangevend op het gebied van computer-, networking- en communicatieproducten. Intel VTune performance analyser - Een tool waarmee ontwikkelaars maximale prestatie uit hun software kunnen halen die werkt op Intel gebaseerde platforms C/C++/Fortran compilers en debuggers - zeer geoptimaliseerde compilers die gebruik maken van het allernieuwste op het gebied van Intel processors.

Neem voor meer informatie contact op met: Jon Khazam, +1 (408) 765-5346,
(jonathan.khazam@intel.com)

Mutek Solutions, Ltd.

Mutek Solutions, Ltd. ontwikkelt softwareoplossingen die de beschikbaarheid van bedrijfskritische softwaretoepassingen verbetert.

Neem voor meer informatie contact op met: Aimee Potter, +1 (919) 878-3717,
ext. 239, (apotter@us.mutek.com)

BugTrapper

BugTrapper is een product dat speciaal ontworpen is voor Visual Studio toepassingen die werken met het Windows Platform dat de line-by-line code uitvoering controleert, registreert en afspeelt (vooruit en achteruit) van een gecompileerd Visual C++ of Visual Basic toepassing in zijn omgeving.

SoftWIRE Technology, Inc.

Ontwikkelaar van de SoftWIRE grafische programmeeromgeving en van tools voor Visual Studio. SoftWIRE is een grafische programmeerextensie voor Visual Studio waarmee niet-programmeurs betekenisvolle VS.net toepassingen kunnen maken. SoftWIRE is voor programmeren wat de browser is voor het web.

Neem voor meer informatie contact op met: Andrew White, Ben Bailey of Bob
Judd, adjunct directeur Marketing +1 (508) 946-8900.

Fujitsu Software Corporation

Fujitsu Software Corporation, lid van de Fujitsu Groepsmaatschappij, levert geavanceerde softwareoplossingen voor zakelijke klanten. In samenwerking met de door Fujitsu aangekondigde ondersteuning van COBOL in het .NET Framework, integreert de onderneming zijn toonaangevende COBOL compiler in het Visual Studio.NET platform.

Neem voor meer informatie contact op met: Ron Langer, Directeur Languages,

+1(541) 317-0624, (rjl@fs.fujitsu.com)


Crystal Decisions (voorheen Seagate)

Crystal Decisions is een informatie-infrastructuurbedrijf dat toonaangevend is in rapportage, analyse en informatieverstrekking. Met onze oplossingen kunnen klanten nog beter zakelijke beslissingen nemen door mens en informatie samen te brengen. Wij leveren een gestandaardiseerde, op het web gebaseerde informatie-infrastructuur zodat klanten toegang hebben tot hun ongelijksoortige gegevensbronnen zoals Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM), en wij verspreiden veilige interactieve rapporten en analyses voor iedere eindgebruiker, klant en partner. Wij zijn een toonaangevende informatie-infrastructuuronderneming met de beste rapportage- en analyseoplossingen en we hebben al 10 miljoen licenties verkocht van onze onderscheiden software. Crystal Decisions kan men vinden op www.crystaldecisions.net

Neem voor meer informatie contact op met: Alison MacDonald, +1 (604) 602-5260, (alison.macdonald@crystaldecisions.net)

Epicor Software Corporation

Epicor Software Corporation is 's werelds grootste zakelijke softwareleverancier die zich exclusief richt op middelgrote bedrijven. Epicor levert uitgebreide, bewezen en flexibele oplossingen voor eBusiness in het bedrijf -- van front office toepassingen zoals verkoopautomatisering, marketing, customer relationship management (CRM), service en support, tot back office toepassingen, zoals accounting, budgettering, analyse, distributie en fabricage. Epicor is een Early Adopter van Visual Studio for Applications waarmee toepassingen op maat kunnen worden gemaakt op middenkader niveau. Epicor ontwikkelt nu producten die kunnen profiteren van Visual Studio for Applications.

Neem voor meer informatie contact op met: Lisa Preuss, +1(949) 585-4235,
(LPreuss@epicor.com)

netIQ

netIQ is toonaangevend leverancier van toepassingen om infrastructuren in de e-business te managen. Hun veelgeprezen producten verminderen de bedrijfskosten en verhogen tegelijkertijd de veiligheid, prestatie en beschikbaarheid van de op Microsoft Windows gebaseerde e-business oplossingen. netIQ is een Early Adopter van Visual Studio for Applications waarmee toepassingen op maat kunnen worden gemaakt op middenkader niveau. Epicor ontwikkelt nu producten die kunnen profiteren van Visual Studio for Applications.

Neem voor meer informatie contact op met: Susan Torrey, +1(713) 548-1863
(susan.torrey@netiq.com)

Ci Technologies Pty Limited

Ci Technologies Pty Limited is een wereldwijd leider in de ontwikkeling en toepassing van SCADA en HMI software voor industriële automatisering. Citect voor Windows is een van 's werelds top softwarepakketten voor procescontrole voor de PC waarvan meer dan 33.000 licenties zijn verkocht. Momenteel zijn er meer dan 80 Citect distributeurs wereldwijd met verkoop en support offices in Australië, de Verenigde Staten, Europa en China.

Ci Technologies is een Early Adopter van Visual Studio for Applications waarmee toepassingen op maat kunnen worden gemaakt op middenkader niveau. Epicor ontwikkelt nu producten die kunnen profiteren van Visual
Studio for Applications.

Neem voor meer informatie contact op met: Steve Schilg, +1(612) 985-5100,
(SteveSchilg@cit.com.au)


07 mrt 01 10:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...

HamiltonRoche en Cashforce samen sterk in cash flow management
HamiltonRoche en Cashforce kondigen een samenwerking aan op het gebied van cash flow management voor middelgrote en grote bedrijven. Voor...

GSMA: Nederlandse wet voor netneutraliteit botst met EU-verordening
GSMA: Nederlandse wet voor netneutraliteit botst met EU-verordening BRUSSEL -(BUSINESS WIRE)- De GSMA maakt zich ernstige zorgen om de herziene...