Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Visual Studio.NET Developer Conference in Kopenhagen

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft Benelux

Microsoft
Nederland Producten Webzines Support Zoeken Site Guide Schrijf ons Microsoft Nederland
Persberichten

6 tot en met 8 maart 2001 Visual Studio.NET Developer Conference

Schiphol-Rijk, 19 decemver 2000 - Van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 maart 2001 organiseert Microsoft in het Bella Center te Kopenhagen een driedaagse Visual Studio.NET Developer Conference. Deze conferentie biedt ontwikkelaars de kans om het Microsoft .NET framework te verkennen. Alle nieuwe mogelijkheden van Visual Studio.NET, dat spoedig op de markt wordt gebracht, komen aan bod. De conferentie richt zich niet alleen op het bouwen van de huidige generatie enterprise en e-commerce oplossingen, maar ook op toekomstige .NET oplossingen.

Het .NET-platform verhoogt de productiviteit van ontwikkelaars bij het bouwen van gedistribueerde Internet-toepassingen en -diensten. Visual Studio.NET en .NET Framework ondersteunen diverse programmeertalen en zijn gebaseerd op de open standaard XML, waardoor bedrijven blijven profiteren van hun bestaande investeringen. De ontwikkeltijd wordt nog verder teruggebracht, doordat Microsoft ontwikkelaars een 'unified programming model' biedt, alsmede een met het
Windows-besturingssysteem geïntegreerde infrastructuur.

Op het programma van de conferentie staan de introductiesessies 'Introducing .NET', 'Explore the .NET Architecture', 'Visual Studio.NET Overview' en 'Overview of .Net Enterprise Servers'. Daarna volgen specialistische sessies, onder andere over VisualC++.NET, XML for C++ programmeurs, Visual Basic.NET, Visual Studio.NET Data met XML, Visual Studio.NET, RAD for the Server, web services in Visual Studio.NET, ASP.NET, C#, Biztalk Server 2000, Commerce Server 2000, App Center 2000 en Microsoft Mobile Information Server 2001.

Inschrijven kan online via de website www.microsoft.com/europe/vsnet. Op diezelfde website kan een faxformulier worden opgehaald. Het telefoonnummer voor aanmelding is + 44 1252 77 11 33. Voor wie zich voor 30 januari 2001 inschrijft, geldt een prijs van euro 995,00 exclusief 25% BTW. Daarna geldt een tarief van euro 1195.00 excl. 25% BTW. (Het Deense BTW-tarief is 25 procent).

Zie voor meer informatie www.microsoft.com/europe/vsnet Zie voor meer informatie over de conferentielocatie www.bellacenter.dkMicrosoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen een plezieriger en gemakkelijker gebruik van de computer te laten maken, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.

Voor informatie (eindgebruikers)

Microsoft Contact Center (MCC), iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, telefoonnummer: 020 - 500 1500.

Voor informatie (redacties)

Microsoft B.V. (Nederland) Michiel Gosens, Press & Public Relations Manager, telefoon: +31 (0)20 5001274
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon:
+31 (0)23 - 562 82 08
Persberichten

december 2000

© 2000 Microsoft Corporation. All rights reserved. Terms of Use. Privacy Statement.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie