Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NLshop nu met interactieve advertentieservice huizen/auto's

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@imc1492.com)

Contactpersoon: A. Heuzer

Interactieve advertentieservice voor huizen en auto's

Datum: 6 maart 2001

NLShop, (www.nlshop.com) heeft sinds enkele dagen de site geheel gerestyled en biedt nu als een van de eerste advertentiesites in Nederland kopers en verkopers de kans om altijd actief op de hoogte te worden gehouden van advertenties die verschijnen en die voldoen aan de speciale wensen van de potentiele koper.

Email-service
Zowel particulieren als bedrijven kunnen adverteren op de sites van NLShop. Daarnaast kan iedereen gratis worden opgenomen in de zoek-database. Daarmee krijgt de potentiele koper -zodra er een advertentie wordt geplaatst die aan zijn eisen voldoet- direct bericht op email of SMS. Hierdoor hoef je niet dagelijks allerlei sites af te zoeken, maar kun je rustig wachten tot de advertentie geplaatst wordt.

Autos en Huizen
In eerste instantie is het nu mogelijk om te adverteren voor auto's en huizen. Op korte termijn zal dit worden uitgebreid naar vaartuigen, motoren en kampeer-uitrusting. Aangezien adverteren niet gratis is wordt met name gericht op meer duurzame artikelen.

Meer informatie is verkrijgbaar via (info@imc1492.com) of op de website.

1492

Jim Hensonstraat 36

1325VD

Almere

Telefoon: 036-5378023reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie