Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van dinsdagmiddag
17:39 dinsdag 6 maart 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Kop-staart aanrijding

EMMEN. Op de Boslaan in Emmen raakte dinsdagmiddag een 22 jr. vrouw uit die plaats lichtgewond. Ze bestuurde een auto en had te laat in de gaten dat een voor haar rijdende auto, bestuurd dor een 32 ja man uit t Haantje afremde om links af te slaan. De vrouw botste op deze auto en raakte daarbij licht gewond aan haar nek.


*
Man onder invloed veroorzaakt aanrijding

DIEVER. Dinsdagmorgen veroorzaakte een 43 jr. dronken automobilist uit Wapse op de Ten Darperweg in Diever een aanrijding. Hij kwam op deze weg een auto tegemoet bestuurd door een 45-jarige vrouw uit Ruinen. De man reed niet voldoende rechts en raakte de tegemoetkomende auto. Zonder te stoppen reed de man door. De vrouw liet het er echter niet bij zitten en zette de achtervolging in. Op Kalteren reed ze de auto met de man klem. De gewaarschuwde politie constateerde dat de man gedronken had. Hij werd aangehouden en op het politiebureau werd een ademanalyse gedaan. Hieruit kwam een alcoholgehalte naar voren van 2,5. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.


*
Fietser gewond

HOOGEVEEN. Bij een aanrijding op de kruising van de Schoolstraat met de Wilhelminastraat in Hoogeveen raakte dinsdagmiddag een 93 jr. fietser gewond. De man sloeg linksaf en had niet in de gaten dat er en auto, bestuurd door een 22 jr. vrouw uit Mantinge, dicht achter hem reed. Hij reed tegen de zijkant van de auto en kwam te vallen. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Diefstal uit autos

COEVORDEN. Uit een afgesloten auto die geparkeerd stond aan de Schaepmanstraat in Coevorden werd in de nacht van maandag op dinsdag een autoradio gestolen.

ODOORN. Uit een bedrijfsauto die geparkeerd stond in De Goorns in Odoorn zijn in de nacht van maandag op dinsdag meerdere boormachines gestolen. Men kwam in de auto door een ruit uit te nemen

EMMEN. Ook in de Boerschaplaan in Emmen werd gereedschap waaronder boormachines uit een bedrijfsauto gestolen. Ook bij deze diefstal werd een ruitje uitgenomen.


*
Tas gestolen

EMMEN. Bij een supermarkt in Emmen werd dinsdagmorgen een boodschappentas met daarin o.a. een portemonnee met geld gestolen. De tas zat in de fietstas van een 73-jarige vrouw. De vrouw had haar fiets bij de achteringang van de winkel geplaatst en deze een tijdje onbeheerd achter gelaten. Toen ze later thuis kwam ontdekte ze de diefstal.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie