Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond (nieuwe) inwoners gemeente Borsele

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Informatie-avond (nieuwe) inwoners

De gemeente Borsele organiseert ieder jaar een informatie-avond waarop nieuwe inwoners kunnen kennismaken met de gemeente en het bestuur in al haar facetten. In 2001 vindt de informatie-avond plaats op dinsdag 6 maart. Net als voorgaande jaren zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

Peter Dieleman Tijdens de avond maakt u op de informatiemarkt kennis met een aantal dorpen en verenigingen uit onze gemeente. Daarnaast is er een doorlopende filmvoorstelling waarbij in verschillende zalen dorpsfilms worden vertoond. Ook het college van burgemeester en wethouders zal zich aan u voorstellen. Tot slot vindt er een optreden plaats van Peter Dieleman.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 uur: aanvang met koffie/thee, welkomstwoord en voorstellen van het college door burgemeester J.L.M. Mandos
19.45 uur: informatiemarkt en doorlopende filmvoorstelling 21.00 uur: optreden Peter Dieleman
21.30 uur: afsluiting door de burgemeester en napraten onder het genot van een hapje en een drankje

De nieuwe inwoners van de gemeente Borsele ontvangen een uitnodiging voor deze informatie-avond. Zij kunnen tot 16 februari 2001 het antwoordstrookje opsturen.

Wanneer u geen nieuwe inwoner bent, maar wel graag de informatie-avond wilt bijwonen, kunt u zich aanmelden bij Mirjam Jongejan van de afdeling Bestuursondersteuning, telefoonnummer (0113) 238438.

Wij hopen u 6 maart te verwelkomen!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie