Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rational Suite ContentStudio, software voor e-business sites

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rational Suite ContentStudio, software voor de ontwikkeling van e-business sites, vanaf heden algemeen verkrijgbaar

Schiphol-Rijk, 6 maart 2001 - Rational Software, het e-development bedrijf, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Rational Suite ContentStudio, een nieuw lid van Rational Suite-producten. Rational Suite ContentStudio combineert Rationals ClearCase-oplossing met technologie van Vignette en speelt daarmee in op de behoeften van bedrijven die content en code van complexe e-businessapplicaties moeten beheren.

Rational Suite ContentStudio helpt ontwikkelteams van e-businessapplicaties met het effectief beheren van code en content via een gemeenschappelijke repository. Rationals ClearCase-technologie, door IDC in vier opeenvolgende jaren de toonaangevende oplossing genoemd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie