Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid Sittard: illegale prostituee

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 6-03-2001 Persberichten district Sittard (JvK/10.15 uur)

Roosteren, illegale prostituee
De politie van Sittard heeft maandagavond bij de controle van een sexclub in Roosteren een illegale prostituee aangetroffen. De 33 jarige vrouw is afkomstig uit Roemenië en verbleef als asielzoekster in het belgische Herent. De vrouw werd aangehouden en ingesloten. Tegen de eigenaar van de sexclub wordt proces-verbaal opgemaakt.

Sittard, dronken
De politie van Sittard heeft afgelopen nacht een 36-jarige inwoner uit die plaats aangehouden omdat hij in een dronken bui een aan de Burgemeester Schrijenstraat geparkeerde personenauto had vernield. De man werd aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

Buchten, woonwagen beschoten.
Onbekenden hebben maandagavond omstreeks 23.10 uur een aan de Buchterweg staande woonwagen beschoten. In de woonkamer bevonden zich op het moment van het schietincident de twee bewoners. Zij hebben geen enkel idee waarom er op hun woning werd geschoten. De recherche onderzoekt de zaak.

Geleen, verkeerscontrole
De politie van Geleen heeft maandagavond op de Rijksweg Zuid een verkeerscontrole gehouden waarbij speciale aandacht werd gegeven aan de verlichting van voertuigen. Dertien personenautos vertoonden op dat gebied gebreken waarvoor door de politie werd bekeurd. Ook 3 passerende fietsers bleken de verlichting van hun tweewieler kapot te hebben en werden bekeurd.

Maandagmiddag en -avond werden tussen 13.00 uur en 20.30 uur in Geleen diverse snelheidscontroles gehouden. Daarbij werden maar liefst 374 overtredingen vastgesteld op een totaal van 2883 gecontroleerde voertuigen. Gecontroleerd werd achtereenvolgens aan de Jos Klijnenlaan, de Spaubeeklaan en de Rijksweg Noord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie