Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: mishandeling en straatroof

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 6-03-2001
Politieberichten van 6/3 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Leeuwarden: mishandeling
Dinsdag omstreeks 02.45 uur werd op het NS-perron een 40-jarige inwoner van Leeuwarden aangetroffen. De man lag op een bank en was gewond aan zijn hoofd. De man bleek gedronken te hebben en vertelde dat hij in een woning aan de Halbertsmastraat ruzie had gekregen met vijf man. Hij wilde niet zeggen welke woning het was en wie hem had mishandeld. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij wist nog niet of hij aangifte wilde doen.

Leeuwarden: straatroof
Dinsdag omstreeks 00.30 uur stond een 19-jarige inwoner van Leeuwarden te pinnen bij de geldautomaat van de ING-bank aan de Nieuwestad. Op het moment dat hij zijn pin had ingetoetst, kwamen er drie mannen achter hem staan en vielen hem aan. Hij werd geschopt en geslagen. Terwijl hij werd vastgehouden werd hij beroofd van zijn portemonnee, ring en pinpas. Met de pinpas werd geld gepind, waarna de drie verdachten verdwenen. De jongeman verloor de overvallers uit het oog en kon geen signalement van de verdachten geven.

Leeuwarden: balkonbrand
Dinsdag omstreeks 02.45 uur kwam er en melding binnen dat een balkon aan de Leeuwerikstraat in de brand zou staan. De bewoonster, een 39-jarige inwoonster van Leeuwarden, was bezig met een emmer water het vuur te blussen. Dit lukte niet en ook een poederblusser uit een politieauto bleek niet voldoende om het vuur te doven. De inmiddels gewaarschuwde brandweer heeft daarop het vuur geblust. Het vuur is waarschijnlijk ontstaan door een sigaret. De vrouw was wakker gemaakt door haar kat en rook toen een brandlucht, waarna zij het vuur op het balkon ontdekte. De woning liep alleen rookschade op.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie