Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis servicenummer voor Buitenruimte Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Nieuw 24 uurs servicenummer voor
de gemeentelijke afdeling Beheer Buitenruimte

Vanaf 28 februari, heeft de afdeling Beheer Buitenruimte van de gemeente Berkel en Rodenrijs een nieuw en gratis servicenummer: 0800 3 3 3 5 7 7 7. Hiermee komt het oude, lokale tariefnummer (511 3477) te vervallen.

Inwoners van Berkel en Rodenrijs kunnen nu gratis op 0800 333 5777 vragen en opmerkingen kwijt over bijvoorbeeld oneffenheden in het wegdek, omgewaaide bomen, het gemaal dat niet naar behoren werk, vuil op straat, onveilige situaties e.d.
Het gratis nummer is dus niet voor het deponeren van klachten over de gemeentelijke dienstverlening. Bovendien moeten deze schriftelijk worden ingediend. Het nieuwe nummer van Beheer Buitenruimte is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. De telefonische meldingen worden op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur persoonlijk beantwoord. Daar na treedt het voice mail systeem in werking waarop de melding kan worden ingesproken. Wanneer het dringende zaken betreft, kan een speciaal telefoonnummer worden gedraaid. Van alle personen die een melding doen op het servicenummer, worden de naam- en adresgegevens vastgelegd. De melding wordt dan meteen doorgegeven aan de afdeling Beheer Buitenruimte. Deze afdeling neemt binnen 48 uur contact op met de melder en geeft dan aan welke actie is of wordt ondernomen. Op deze wijze hoeft er geen (financiële) drempel meer te bestaan om de gemeente te bellen over schade en bijvoorbeeld zwerfvuil.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie