Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging busroutes wegens wegwerkzaamheden in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 06-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen6 maart 2001

Wijziging busroutes wegens wegwerkzaamheden

In verband met de afsluiting van het kruispunt Kanaalweg/De Vos van Steenwijklaan in Hoogeveen is een aantal busroutes gewijzigd. Sinds maandag 5 maart wordt aan het kruispunt gewerkt.

Er komen nieuwe verkeerslichten en speciale voorzieningen voor de bussen. Ook worden rijstroken voor de auto's versmald, zodat fietsers meer ruimte krijgen. In de week van 9 tot 13 april wordt het kruispunt weer opengesteld voor het verkeer. Maar tot die tijd rijden enkele lijndiensten een iets andere route.

De vertrekroute van de buslijnen 27, 33, 36, 37 en 80: Station, Industrieweg, Brinkstraat, Willemskade, Schoolstraat, Grote Kerkstraat, Julianalaan, Klaas de Raadstraat, Het Haagje en vervolgens de normale route via de Wolfbosstraat.

De aankomstroute van de buslijnen 27, 33, 36, 37 en 80: Wolfsbosstraat, Het Haagje, Notaris Mulderstraat, Wilhelminastraat, Grote Kerkstraat, Schoolstraat, Willemskade, Brinkstraat, Industrieweg, station.

Verder is de route van lijn 8 naar Krakeel gewijzigd. Die is de komende weken: station, Industrieweg, Edisonstraat, Galileïlaan, Melkweg, Sterrenlaan en verder de normale route.

Dit betekent dat lijn 8 op de heenweg niet door het centrum rijdt. Passagiers vanuit het centrum naar Krakeel kunnen in de Raadhuisstraat en de Schoolstraat op lijn 9 stappen. Die rijdt via het station naar Krakeel.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie