Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actieweek MKB-vacaturelijn in laatste week maart

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

07-03-2001
MKB-Nederland: Actieweek mkb-vacaturelijn in laatste week maart MKB-Nederland organiseert in samenwerking met de convenantspartners van het minderhedenconvenant (de ministeries van BZK en SZW en Arbeidsvoorziening) in de laatste week van maart een actieweek. Doel van de actieweek is de bekendheid en het gebruik van het vacaturelijnproject (mkb-vacaturelijn; dàt werkt) onder mkb-werkgevers verder te vergroten. Daartoe zal ondermeer een speciale nieuwsbrief worden gezonden naar bedrijven met vijf werknemers en meer en zal er aan het begin van de actieweek, op maandag 26 maart, een paginagrote advertentie verschijnen in diverse landelijke ochtendbladen.

In ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie