Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KB3 organiseert seminarreeks Remote Beheer voor het MKB

Datum nieuwsfeit: 07-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Den Haag, 14 februari 2001

KB3 organiseert seminarreeks *Remote Beheer voor het MKB*

KB3, de nieuwe naam voor IT-bedrijf Knowledge Base, start vanaf 7 maart a.s. met gratis seminars *Remote Beheer voor het MKB*, die elke maand in een andere regio worden georganiseerd. Deze reeks seminars is bedoeld om MKB ondernemers te informeren over de mogelijkheden om hun ICT-infrastructuur op afstand te laten beheren. Het MKB wordt namelijk in toenemende mate geconfronteerd met de afhankelijkheid van informatiesystemen, waarbij het vinden van goede ICT-professionals om deze systemen te beheren steeds moeilijker wordt.

Remote Beheer voor het MKB
KB3 gaat vanaf 7 maart aanstaande de seminarreeks *Remote Beheer voor het MKB* organiseren. KB3 heeft namelijk ervaren, dat het voor dit soort organisaties (met tussen de 20 en 200 werkplekken) vaak niet rendabel is om een aparte afdeling systeembeheer in het leven te roepen. Indien het aantal werkplekken voldoende is om wel een full-time systeembeheerder in dienst te nemen, dan blijkt dat deze hooggekwalificeerde krachten zich in de praktijk voornamelijk bezighouden met het ad-hoc oplossen van problemen ('brandjes blussen'). Terwijl ze juist zo hard nodig zijn om de systemen gestructureerd te beheren en de bedrijfsprocessen te innoveren.

Aangezien Remote Beheer een oplossing is voor bovenstaand probleem, start KB3 met een reeks gratis, regionale seminars, speciaal afgestemd op MKB ondernemers.
*Deze seminars hebben een maximum van 30 personen, om zo persoonlijk tegemoet te komen aan alle vragen rondom het ICT-beheer van de betreffende organisaties*, aldus Mark van der Snel, directeur KB3. *Onze dienst Remote Beheer is zeer geschikt voor het MKB, omdat het een per direct beschikbare oplossing is, pro-actief werkt en dus problemen voorkomt. Zo kunnen de MKB-ondernemers zich weer volledig concentreren op hun core business!*
Seminar 7 maart regio Haaglanden
Op 7 maart aanstaande vindt het eerste seminar plaats, dat KB3 speciaal voor het MKB in de regio Haaglanden organiseert. In het Museum voor Communicatie te Den Haag geeft o.a. de heer M. Bakker, Secretaris MKB Nederland regio Haaglanden, zijn visie op de huidige problematiek rondom ICT-Beheer. Daarnaast zal tijdens een case study één van de klanten van KB3, Het Expertise Centrum (HEC) - dat alle administratie voor de overheid verzorgt -, toelichten welke voordelen het gebruik van Remote Beheer voor zijn organisatie heeft opgeleverd. Natuurlijk komen daarnaast ook alle mogelijkheden van Remote Beheer aan bod. Voor meer informatie en/of inschrijvingen: zie www.kb3.nl

Remote Beheer
Remote Beheer van KB3 is het pro-actief op afstand beheren van de ICT-infrastructuur van een bedrijf. Het is hét alternatief voor vaste medewerkers op de afdeling systeembeheer, voor gedetacheerde medewerkers en voor traditioneel remote beheer. Doordat één beheerder meerdere netwerken op hetzelfde moment kan beheren, kan KB3 MKB-ondernemers een alternatief bieden, dat een hogere stabiliteit en beschikbaarheid van de ICT-infrastruktuur combineert met kostenbesparingen.

Over KB3
KB3 is een ICT-dienstverlener te Den Haag, gespecialiseerd in het beheer van systemen en netwerken. De ruim 30 medewerkers hebben gemiddeld meer dan 6 jaar relevante ervaring als systeem- en netwerkbeheerder. Met de dienst Remote Beheer zijn deze professionals nu ook beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven.

Bij KB3 wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en scholing van medewerkers. Alle medewerkers zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Ook volgen ze regelmatig bijscholingscursussen. Zo zijn klanten altijd verzekerd van de nieuwste inzichten op het gebied van ICT-beheer.


- EINDE BERICHT -

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie